divendres, 6 de juliol de 2007

35. NOVETATS AL WEB MUNICIPAL


1 - AFECTATS PER L'INCENDI

2 - VIDEO DEL PLE MUNICIPAL

3 - RETRIBUCIONS DELS POLÍTICS


L'Ajuntament ha encarregat la remodelació de la web municipal a l'empresa local MEDIÀTICA (Costa TV i Costa Magazine) i, tot i que no està acabada, ja s'hi poden trobar algunes novetats. L'adreça web és la de sempre: http://www.mont-roig.com/

D'entrada sembla que tot sigui igual, ja que no s'ha remodelat encara la presentació, però hi ha nous llocs on poder clikar i trobar algunes perles.

A part de la informació del Concurs de Cartells per la Fira '07, trobem un apartat sobre la formació del Cartipàs Municipal, és a dir la distribució dels càrrecs entre els regidors elegits i les seves funcions (d'aquest apartat ja fa uns dies que en vam donar notícia).

1)- Pels afectats per l'Incendi Forestal hi ha una informació sobre on adreçar-se per tal de declarar els danys soferts i fer les oportunes reclamacions.

Al cap de vall trobem un nou apartat: "Ajuntament. Organització municipal i videos dels plens". Aquí s'informa de tal i com ha quedat estructurat l'Ajuntament, amb tot detall sobre els grups municipals, les juntes de govern, les comissions informatives, la comissió especial de comptes, la junta de portaveus, els representants de l'Ajuntament a organismes i entitats, així com a les societats municipals i patronats. Tot molt ben detallat.

2)- Entrant a l'apartat del "Ple" hi trobem informació sobre les dates en que es realitzaran i el vídeo del ple del passat dia 29 de juny '07. La idea és que per qui no pot assistir als plens, pugui consultar el video a la web.

3)- Aquí però ens hem de fixar bé en l'apartat de "Retribució Càrrecs Electes". Hi ha detallat els sous que perceben els nostres polítics. Coincideix en general amb el que ja vaig apuntar al post nº 33, del passat dilluns 2 de juliol.


Espero que de mica en mica es vagi omplint aquesta web de l'Ajuntament de serveis i informacions pel ciutadà.


3 comentaris:

Tondo Rotondo ha dit...

Després de tants anys de cutre-webs, perquè n'hi havia dues de diferents. Ja toca posar-se al dia.

Mont-roig.cat

mister x (ics) ha dit...

anem be, anem be! mica a mica potser arribarem a tenir una "xarxa ciutadana" com posa a l'encapçalament!?. Sr.webmaster... em penso que l'acabarieu d'encertar amb un .cat
sort i salut

1000 i 1 900 ha dit...

Si companys esperem que funcioni aviat i amb força informació del nostre municipi, n'hi ha que no ens acaben de situar al mapa.
Aquí en teniu una mostra. Publicado Regionaldelta: 04/07/2007 18:13 Asunto: gran incendio en mont roig del camp ( cambrils)

gran incendio en mont roig del camp ( cambrils), se ha producido esta tarde, el fuego se dirige a la playa que ha afectado la autopista, la carretera y el tren, renfe ha suspendio los trenes hacia esa direccion, la autopista y la carretera han sito cortadas, 500 vecinos han sido evacuados, el fuego enpezo detras del campo de golf.