dilluns, 2 de juliol de 2007

33. MUNICIPALS 2007 (XV)


ELS SOUS DELS POLÍTICS LOCALS

Tot i que tenim el compromís del nou equip de govern de publicar els sous assignats als polítics del nostre ajuntament, ( http://www.mont-roig.com/ajuntament ) en faig una avançadeta i així quan ens els publiquin "oficialment" no ens vindran tant de nou.

Dedicacions exclusives: Fran Morancho 3.500 €/mes. Miquel Anguera 2.000 €/mes

Els altres regidors de l'equip de govern (A. Vernet, R. Escoda, R. Tejero, C. Cartiel, F. Díaz i F. Pellicer) estaran en dedicació parcial, és a dir, el seu sou dependrà de les hores dedicades al càrrec, sense mai superar els 1.400 €/mes.

El cas d'en Ferran Pellicer, per la seva dedicació com a "gerent" de EMOMSA i l'Empresa de Serveis Municipal, té un suplement de 13.000 €/any (per tant tindrà un sou mensual de 2.300 €).
Com la majoria de mont-rogencs que tenim nómina, tindran 2 pagues extra (al juny i al desembre).
Estan prou ben pagats? Els podrem demanar comptes del que hauran fet?
.

19 comentaris:

1000 i 1 900 ha dit...

Qué s'enten, qué inclou, quantes hores, quins dies la dedicació parcial?

XAPIX ha dit...

IEPPP
1000 i 1900, si no u dic malament em penso que es un minim de 10 hores a la setmana, els sous els vec bstant be.
Pero qie tambe diguin quan costara la periodista que han llogat que es fixa al D. tarragona, i ara be a treballar, que com a minim ja podria ser de de Mont-roig que jo en concec algun de periodista mont-rogenc.
Si en permeteu,tambe us dire, que un altre cosa que ha fet el Govern,es treurer funcions al Ple i passar-les a la Junta, aixi l'oposició no molestara.
Collons despres perque diguin que en aquest poble no hi ha oposició, com hi ha d'haver si el poc que pot fer, li treuren per a que aixi "NO MOLESTI" es el que jo vec malament.
DWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

TALAIA 43300 ha dit...

Per 1000 i 1 900.

Ja veig que aquesta avançadeta de les nòmines dels regidors t'ha semblat poc "profunda".
Pel que sé, des de la meva Talaia, et puc dir que amb el sou que pot arribar a cobrar cada regidor s'hi inclouen les hores, a uns 12 euros/hora (aquesta dada no la tinc molt clara), les asistències als plens municipals (això també ho cobren els de l'oposició), les assistències a les comissions de govern, etc... però amb la suma de tot mai poden superar els 1.400 euros.

Ja que parlem de l'oposició, cada partit polític cobrarà 600 euros a l'any per despeses polítiques, igual que els altres grups al govern (diuen que el Sr. Aragonès va dir que li semblava "insuficient").

Cal tenir una mica de paciència i esperar que ho publiquin a la pàgina "oficial" per a confirmar totes aquestes dades.

Per XÀPIX,

Ja havia sentit alguna cosa de les intencions de fitxar a la Yolanda Fdez. però no ho tinc confirmat.

Anònim ha dit...

El Pellicer si es gerent de una empresa pública pot ser regidor? Espero que cobrí un sou , dos ja es massa.
Això no m'agrada, que algú faci cinc cèntims.

mister x (ics) ha dit...

Penso que estan pagats, no ben pagats ni prou ben pagats. No conec gaire be els sous de l'ajuntament de mont-roig pero si d'altres administracions locals; Si no vaig equivocat, un administratiu sense antiguitat deu estar sobre els 1300 euros nets (o mes) al mes, un auxiliar sobre els 1100 eur nets, suposo que la secretaria de l'ajuntament de Mont-roig deu tenir un sou com el proposat per al sr. Morancho. Els sous als regidors no son nomes per les hores que "fan" o pels esforços que poden fer. Els regidors cobren per la seves responsabilitats i disponibilitat; que li diguin a un empleat de l'ajuntament que vaig a treballar a les 10 de la nit: segurament que el sr. morancho i el regidor que li toqui, ho hauran de fer, si no ho han fet ja.
sort i salut

Mon ha dit...

Xapix: El teu "quefe" ho va fer durant molts anys aixo de aprovar les coses per comissió de govern, ara les cose es veuen diferents?

Mon ha dit...

no em quadren els numeros......

1000 i 1 900 ha dit...

El cap controla al treballador, peró quí? controla al cap.

Anònim ha dit...

i alguns treballadors demomsa perque no es mereixen algo mes de salari ni a que plegan a les 2 pero el bon treballador que te amor propi pel municipi cumpleix amb el orari i la feina ni a mols com jo gracies

Indecís. ha dit...

Per Mon, 3-07 15:31

A mi l'únic que no em quadra és que el Miquel Anguera es conformi amb 2.000 euros mensuals, quan sempre ha cobrat més (a la feina anterior i a l'Ajuntament).

El sou del F. Pellicer de 2.300 euros, surt de dividir els 13.000 euros anuals d'Emomsa per 14 pagues (928) i sumar-ho als 1.400 de regidor (1.400 + 928 = 2.328 euros al mes).

Fins aquí em quadra tot.

Altres dubtes:
Que tindran dietes?
i despeses de representació?
i desplaçaments o kilometratges?
i alguna VISA a tot drap?

Mon ha dit...

A Emomsa hi ha gent molt treballadora, que ningu ho dubti (i tambe a vegades poc valorada) com tambe hi ha algun dropo, com a totes les empreses del mon. Qui no te un dropo a la seva empresa?

Mon ha dit...

per indecis:
es això el que no em quadra. el sou del Sr Anguera, pel mateix motiu que tu exposses....
t'has d'estimar molt el poble per sacrificar uns beneficis... i crec que no es el cas

mussaranya ha dit...

A mi els sous no em semblen malament, molts dels anònims que escriuen al blog segurament tenen un sou semblant per treballar 8 hores al dia, i no tenen tanta responsabilitat, n'hi estan al punt de mira de tot el poble.
El que jo em pregunto és si el sr. fresquito (que per cert no el vaig veure en tots el quatre anys a cap acte públic, n'hi sé el que va fer com a regidor), també cobrava?, per què això si que s'hauria de vigilar, què cobrin!, però que treballin!.
per cert xapi aquest era dels teus.

Anònim ha dit...

ei ja sé que no vé al cas però algu sap alguna cosa dels incendis que hi ha a mont-roig/miami??

1000 i 1 900 ha dit...

Jo estiuejo a Pins de Miramar i al voltant de les dues damunt de massos d'en Bladé ha començat una columna de fum que poc a poc s'anat fent més gran i espesa, al punt de les tres la guardia civil feia desallotjar la zona.

1000 i 1 900 ha dit...

DIMECRES, 04/07/2007 - 16:11h
Un incendi a Mont-roig del Camp obliga a tallar l'autopista AP-7 i la N-340 a Vandellòs
Els bombers desallotgen mig miler de veïns d'urbanitzacions pròximes
Un incendi afecta des d'avui a migdia el terme municipal de Mont-roig del Camp (Baix Camp), que ha començat a prop del club de golf Bonmont, al costat de la urbanització Miami Platja, segons que informen els Bombers de la Generalitat. La policia ha hagut de desallotjar els veïns de les urbanitzacions més pròximes a les flames i s'ha tallat l'autopista AP-7 i la N-340 en els dos sentits de la circulació al terme de Vandellòs (consulteu l'estat del trànsit).

També és tallat el trànsit ferroviari entre l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig.

Hi ha una trentena de vehicles dels bombers i catorze mitjans aeris treballant en les tasques d'extinció. La Generalitat ha activat la fase 1 del pla Infocat.

Talaia 43300 ha dit...

Des de les 17:45 hi ha un nou post especial INCENDI.
Participeu-hi amb les vostres aportacions i notícies!

Anònim ha dit...

Empresa MUnicipal EMOMSA:
- treballadors: bastantns o molts
- pressupost anual: crec que elevat

El gerent d'aquesta empresa, com la de qualsevol altra hauria d'haver demostrat (certificat) un curriculum d'estudis, serveis prestats a d'altres empreses, mèrits, ... doncs no oblidem que estem parlant de gestionar diners públics.

Quan es tracta de contractar un gestor, preu per preu els polítics tenen l'obligació de contractar el millor. Si tu vols que facin una mena de selecció i si no es veuen capaços hi ha empreses que es dediquen a la selecció de directius.

A Mont-roig, ara i sempre s'ha primat el criteri polític, l'amiguisme, ... i així ens va com a poble.

A més a més sembla que guanyi qui guanyi, al final tothom fa cap al mateix lloc....

Pacte de govern: tot sembla indicar que l'important era el sou del cap de llista d0'ERC, la gerència de l'empresa pública i mantenir a uns quants (-es) a llocs destacats: esports, cultura, ... De fet, comença a correr que el segon partit del govern, ja de per si dividit, comença a preguntar en que ha consistit el pacte a banda de mantenir a les cadires a uns quants.

Bé, em sembla que per ser el primer comentari que faig en aquest blog, he començat una mica fort.

Salutacions a tots

"PERLA"

Anònim ha dit...

Ei, m'agradaria que algú em digués que cobra al mes un auxiliar administratiu (sou net). Estic preparant oposicions i no sé si m'interessarà ja que vic a un poble d'aprop i la gasolina està molt cara.

Moltes gràcies.