dissabte, 30 de juny de 2007

31. ENTREVISTA A FRAN MORANCHO

Recreació virtual d'una entrada del poble
(Del programa electoral de UPM)

Avui dissabte, els amics de COSTA TV ens ofereixen una entrevista amb l'alcalde de Mont-roig, Sr. Fran Morancho. En els gairebé 14 minuts de l'interviu es repassen molts temes locals que son força interessants.

http://costatv.es/morancho/

Ja ho sabeu, però no està de més dir que és un treball de COSTA TV - del Grup MEDIÀTICA i COSTA Magazine.

Esperem continuar gaudint dels seus vídeos.
.

8 comentaris:

tedyroc ha dit...

Molt be Fran, m'agradat, pero ara es tenen que convertir totes aquestes bones propostes amb autentiques realitats.
Endevant estic amb tu.

mpc ha dit...

Fran has dejado muy claro que el municipio es todo uno, la cortina de humo sobre Mont-roig/ Miami que desaparezca de una vez, eres el alcade de todos.
Que tengan paciencia en estos primeros meses se asentamiento y ver como esta todo y se convertirán en realidad todos los objetivos, poco a poco, verán la luz y en el 2011 volveremos a ganar. Tu y tu equipo que te apoya sabes lo que quieres y sabemos lo que debemos hacer.
El que quiera unirse ánimo, sólo buscamos el bienestar y mejora del municipio, volver a escuchar sus palabras y lo dice muy claro.
Adelante.

mpc ha dit...

Felicitaciones a Costa, seguir así.Hace falta dinamismo y promoción de nuestro municipio, vosotros lo intentais y la labor es buena. Felicidades.

mister x (ics) ha dit...

benvolgut batlle, m'agrada com parla i crec que es mereix un vot de confiança i tot el recolçament dels mont-rogencs. Que les seves paraules i projectes no es quedin en paper mullat.
sort i salut

Tondo Rotondo ha dit...

Només una cosa: en aquesta recreació hi falta el guionet de Mont-roig, no?

L'entrad al poble pels set ponts -ho comparteixo- s'ha de dignificar.

Rome ha dit...

Ja va siguent hora de que Mont-roig i Miami vagin a una. Els conflictes entre ambdós nuclis l'ha creat la política i espero que la mateixa política els solventi. Com a mont-rogenca estic contenta del nou alcalde i espero que els doni una bona lliçó a la colla d'ineptes que hem tingut fins ara i que per fi tots aquells que els han votat se n'adonin de que no han servit de res per aquest poble.

Anònim ha dit...

Amb sembla molt be que estalvieu tot el que es pugui, i els plens millor a hores de treball i no pagar hores extres que quant els diners no son de la nostra butxaca particular els volem gastar sense importar lo que costen, si no poden anar als plens que no cobren però ja se sap, quant et presentes a les eleccions, ja saps lo que es te de fer, tant si est autònom com si treballes a una empresa particular.

?? ha dit...

A que no sabíeu el que es comenta que passa:

Els ocupes pijos que no volen treballar se o han muntat així de ve i el govern els dona subvencions per no fer res, i les paguen els que treballem.

Teníem de tenir policia catalana i els mossos (Saura) estan agafant sud-americans i àrabs i damunt els paguen les oposicions, els catalans se les tenen de pagar i no tenen les mateixes oportunitats, estan discriminats per els nostres, solt son bons per pagar, amb Franco eren els grisos i el Guardia civils i amb la generalitat ens invadiran els de Àfrica i els de sud-americà, però catalans pocs quedaran, res de policia catalana.
Ja us podeu imaginar la cara que sens ficarà si ens paren uns mossos de esquadra que siguin àrabs o sud-americans, lo primer que ens pensarem es que son una banda disfressada de mossos.