dimecres, 13 de juny de 2007

24. MUNICIPALS 2007 (XIII)


GOVERN o OPOSICIÓ?

AQUESTA ÉS LA QÜESTIÓ!ADMC està desflorant els últims pètals de la seva margarida..., què triarà?. En poques hores ha de decidir-se entre si entrar a governar en companyia de UPM-PSC, ERC i PP, o bé quedar-se a l'oposició. Recordeu que la investidura del nou alcalde serà aquest dissabte, 16 de juny.

Hi ha dues corrents internes dintre de la llista local de ADMC, contraposades en aquest punt, ja que una part (més propera a l'entorn d'Antoni Vernet) vol entrar al govern, pero l'altra part (més minoritària, però amb pès específic) no ho vol.

ADMC vol en aquests 4 propers anys fer mèrits per entrar definitivament a l'Ajuntament amb força. Si no entren al govern, hauran de fer una oposició diferènciada de la que farà el Sr. Aragonès, ja que si van de la maneta tota la legislatura, a les properes no tindran arguments de criteri propi per presentar-se. Hauran de fer d'oposició del govern i de part de l'oposició.

Si entren a governar, sense masses exigències serà millor per a tots, ja que:

1)- El govern treballarà més tranquil sense dependre sempre del vot del PP. Tindran més marge de maniobra i això serà bò pel municipi.

2)- Al esperar a última hora, ja no estarà ADMC en el "punt de mira" dels qui no volen un alcalde de Miami, ja que sense ells ja ho era igual.

3)- Al tenir cartera pròpia i si la treballen bé i fan bona feina de govern en conjunt, demostraran que realment d'aquí a 4 anys podran ser una bona alternativa.

Realment son els de ADMC els qui han de decidir-se,
però TU QUÈ ESCOLLIRIES?

Com diu en Puyal... m'hi jugo un pèsol a que entren al govern.
.

67 comentaris:

1000 i 1 900 ha dit...

Crec que pot ser una oportunitat per fer-se valer, a la campanya no crec que possesin gaires ganes, em va donar l'impressió que els venia un xic gran el tema, al igual que el foro que van encetar i que va ser un fracàs per la poca participació, tampoc es van preocupar d'engrescar-lo. Potser una eina per d'igualar les possibles diferencies dins del govern que surti, 5 Miami(tot i que diuen que manaran per tots) 3 Mont-roig poble. El mal dels governs en coalició és que les properes eleccions no se'n recordarà ningú de que hi han estat i el que porta la veu cantant(llista de l'alcalde) si ho fa bé és el que s'emportarà els vots.

maulet85 ha dit...

jo crec que seria bo que entres, no seria tan descarat la diferencia de balaça miami/mont-roig 5-3 lo ideal seria 4/4 pero buenu, esperem que entrin i que el govern ho faigui molt be, i ke es noti que malgrat l'alcalde visqui a miami, es veigui mont-roig millor, les eines ja les tenen, ja que el POUM ja esta aprovat, ara nomes cal esperar que les utilitzin per fer un poble millor ( incluienti tot el terme municipal) i no per una buxaca mes plena.

VISCA MONT-ROIG!!!

Indecís ha dit...

Estar 4 anys a l'oposició, a l'ombra del cap de CiU, segur que serà més contraproduent que fer alguna cosa positiva al govern, si ho saben vendre de cara al poble.

Que vigilin però, ja que la porta que ara tenen oberta de bat a bat, es tancarà ben aviat.

Estic d'acord amb 1000 i 1 900, quan diu que la imatge donada per ADMC a la campanya electoral no va ser gaire bona.
A veure si comencen a caminar amb bon peu.

Mon ha dit...

malgrat no ser del meu gust personal, crec que an de ser en el govern, per moltes raons que ja s'han exposat aqui

Albert ha dit...

Per 1000 i 1 900 i també indecís:
En primer lloc i si heu seguit una mica els meus comentaris ja sabreu que soc partidari d'entrar al govern ( per tantes raons polítiques com personals vers CIU ), en segon lloc os voldria comentar que potser es cert que la campanya no va ser un èxit, però jo diria més... ¿a quin èxit os referiu ? el comercial???? el fet de les pancartes, etc... es cert que aquest tema no va anar del tot bé, però les coses no sempre son blanques o negres...ja que de ganes en vàrem posar i moltes, però fins l’últim moment vam estar a la espera de les sigles i això evidentment condiciona, en tercer lloc el pressupost tampoc era el desitjat però era el que bonament entre tots vam posar, en quart lloc darrera nostre no hi havia cap partit que ens soluciones les "paperetes"... Això si!!!! vau venir als mítings??? per que si una cosa teníem clara, eren les nostres idees i com aplicarles... això si es un èxit ja que tenim la recepta per canviar la dinàmica del nostre municipi PRUDENCIA RESPECTE I DETERMINACIO, som treballadors i volem treballar i puc assegurar que no busquem cap medalla, be si una posar al nostre municipi capdavanter al Baix Camp.
Per cert, això del foro!!! es cert que a la garrofa ens van tilda que ho teníem com abandonat...bé doncs des de aquell dia jo vaig contestar a les persones que hi van entrar... però després ja no hi va haver moviment ( cada dia ho vaig revisar ) però eiiii es la nostra primera campanya segur que les següents millorarem...
Sort i endavant

TALAIA 43300 ha dit...

Per l'Albert.

Gràcies per la teva participació, però mulla't una mica més i diguen's si entrareu o no al govern.

Què vàreu decidir a la reunió d'ahir al vespre?

Josep, de Miami. ha dit...

Penso que ADMC ha d'entrar en el govern.
El seu cap de llista és vàlid i té experiència en aquesta labor. D'una banda les seves aportacions poden ser molt beneficioses per al nostre municipi i per un altre pot ser el complement ideal perquè s'acostin les posicions dels diferents nuclis de població que, dit sigui de passada, són diferències interessades i alimentades des de fa anys per a crear mal ambient on, tard o d'hora, haurem de rendir-nos lògicament a la raó.

mussaranya ha dit...

Després de seguir tots els vostres comentaris durant bastants dies, m'he decidit a col.laborar en aquest foro...enhorabona talaia.....
Jo estic casi segur que el sr. Vernet entrarà al govern, per totes les raons exposades anteriorment per tots vosaltres, les quals comparteixo. El que crec més preocupant és la divisió que s'està produint en aquest moment al partit del Vernet, què hagués passa`t si haguessin tret tres regidors?, ja s'haguessin entès?, uns partidaris de pactat amb l'Aragonès (amb por de tenir un alcalde de Miami), els altres que no en volen saber res de la política manipuladora i de favoritismes......si hagués estat el cas (treure 3 regidors), segurament els passaria com va passar a ERC l'any 1999, van fer una llista per guanyar, no per manar, no tenien el mateix criteri, i no es van saber entendre, a ells els hi està passant el mateix.

1000 i 1 900 ha dit...

Mussaranya n'han tret un, i ara és ara, cal pensar en tirar endevant tot el municipi, si n'haguessin tret tres, els altres en tindrien menys i parlariem d'un altre plat.

catdona ha dit...

jo també em jugu un pèsol...

el que passa és que a mi la idea del quadripartit no em convenç, massa gent per manar...masses competències, quan hi ha tant de merder, o t'entens molt bé o estàs destinat al fracàs...

salutacions que feia molts dies que no apareixia per aqui,...

1000 i 1 900 ha dit...

Catdona quan tenen majoria no tenen cap problema, si son quatre o tres sempre hi ha la possibilitat de discrepar, el que cal és que si a un regidor se li dona la confiança de portar a terme una tasca l'ha de poder fer sense coaccions i sempre en consens de tots.

Albert ha dit...

Per Talaia i per Mussaranya:
Carai Talia que ben informada estàs...jeje si que vam fer la reunió i vàrem fer la votació, disculpa que no em mulli del tot per que hi faltaven dues persones a la reunió, que avui sels hi havia de comentar el resultat ( dos vots que no poden decantar el resultat ) però per ètica i per companyerisme aquestes dues persones han de ser informades abans que la resta ( suposo que hores d'ara ja estaran informades però com que no he parlat amb ningú ... no puc dir res ). El que si puc dir que la votació d'ahir el resultat que va sortir va ser per majoria absoluta i aplastant, per tant Mussaranya no es certa aquesta divisió evidentment que hi pot haver punts de vista diferents i per aquest motiu abans de votar s'expliquen i si convencent es nota al resultat i en cas de no convèncer també hi queda reflexat.
Sort i endavant

mister x (ics) ha dit...

Ai com xalaran els del grup musical!. Ahir van anar a sopar tots prop de casa teva, talaia! Si el Puyal s'hi juga un pesol, jo m'hi jugo un ou! Als homes ens tiren mes dos tetas que dos carretas, ara s'haura d'averiguar que els hi tira als pesos pesants de l'admc.
apa, salut i sort!

Anònim ha dit...

admc entrarà al govern, el que passa és que pel que es diu no hi haurà ningú que a la primera votació voti al morancho (ni erc) tothom votarà al seu cap de llista i a la segona votaràn al morancho i admc també. Si no ja en parlarem passat el 16 de juny!!!!

Mussaranya ha dit...

Ara que ja sabem que la llista del Vernet entrarà al govern, (segons ens ha deixat clar l'Albert, "una majoria aplastant"), només em cal dir: Visca Mont-roig! i Visca el Fran Morancho!.
Estic completament segur, i no és broma, que el Fran serà un bon alcalde pel muncipi,només cal veure els vots que va tenir al poble de Mont-roig, em va dir que havia tingut uns 100 vots (si no és així corretgiu-m'he), com pot ser que 100 persones de Mont-roig no se sentissin representades per cap de les 5 llistes? i decidicin votar per una llista que no portava cap persona del poble?

Ànim i a treballar pel municipi....

Anònim ha dit...

Mussaranya 71 en concret, en canvi els de Miami no en els van tornar amb les llistes que no portaven gent d'allí 7 ADMC i 45 ERC.
PLIM 16, CIU 189 i 132 VERDS.

Mon ha dit...

MUSSARANYA diguem de les cinc llistes viu al poble? sols Anguera i Pares.
et recordo que el senyor Morancho tambe paga impostos aquest municipi igual que Fermin, Anguera, Pares Vernet, Aragones I gairal (que no si en paga tambe a Reus)que tambe es el seu igual que el teu i el meu...ostres es que al final pensare que sou gent molt separatista. crec que ja n'hi ha prou de Miami i de Mont-roig jo tambe soc partidari de la segregació (no a qualsevol preu) però mentres tots som un sols poble; el que pasa es que aquest cop l'alcalde viu a un altre barri

Un de Mont-roig que ... ha dit...

Per Mussararanya (15:28)

Sobre la última part de la teva reflexió, et diré que em vaig plantejar molt seriosament el votar a en Morancho, i et diré els motius:

- És jove, amb idees modernes i que s'ha preparat per ser polític.

- Té clar que l'Alcaldía de Mont-roig no és el seu punt i final. En 8 o màxim 12 anys s'haurà fet un lloc a la política comarcal, provincial i catalana que li permetrà agafar vols a altres nivells. Arribat en aquest punt, alguna cosa escombrarà cap a casa (tots ho fariem).

- UPM-PSC a partir d'ara i a tots els efectes ja serà només PSC, el partit que governa a la Generalitat de Catalunya i a l'Estat espanyol. Ara Mont-roig ja és PSC, ara és l'hora de demanar tot allò que fa falta pel nostre municipi, trucant directament a la porta dels "colegues".

Hem de seguir l'exemple i el consell de municipis "PSC" com La Selva del Camp (indústria) o Cambrils (turisme) que han prosperat molt, cada un amb els seus recursos i nosaltres tenim els dels dos.

La tentació era gran, però poca gent del poble ho va veure i en Morancho no ho va saber "vendre".
Et diré que després de meditar-ho vaig votar kgrtsdwervw. (Haig de portar a arreglar el teclat que no em va gaire bé).

SIGNAT: Un de Mont-roig que tomba per Miami.

1000 i 1 900 ha dit...

Els d'ERC també van ser-hi i hi son i el que s'escombrat bé poc es veu.

1000 i 1 900 ha dit...

Ara rellegint, mister x és que a tot arreu hi ha d'haver pesos pesants? No potser tants caps tants
barrets? Qué és el que fa pesar més? Els uns coaccionen, qui s'ha de presentar i els altres el seu pes qué coacciona? Morancho si ets l'alcalde, ja pots filar prim, no n'hi perdonaran ni una.

mussaranya ha dit...

Per mon 17.30

Em sembla que el meu msg no l'ha entès massa bé, jo en en cap moment he parlat de segregació,n'hi de barris dintre del municipi, estic d'acord en que el Fran sigui l'alcalde, i ojalà en els pròxims anys, el municipi, gràcies al pacte, trobi l'equilibri necesari.

sort i endavant...

Tondo Rotondo ha dit...

Que hi entri i que surti el PP...

Anònim per obligació ha dit...

Felicitats TALAIA !!!

No sé com t'ho fas però totes les endevines, fins i tot abans de que ho sapiguem els propis protagonistes.

Et confirmo que aquesta nit de dijous s'ha signat formalment el pacte de govern al municipi de Mont-roig del Camp.

El govern municipal estarà format per PSC, ERC, PP i ADMC.

Disculpa que no doni més detalls de repartiments de càrrecs però no seria ètic per la meva part.

Visca Mont-roig!!!

Anònim ha dit...

UpM, ERC, el PP i ADMC van signar ahir un pacte de govern per a l'Ajuntament de Mont-roig. ADMC, liderada per Antoni Vernet, va decidir finalment integrar-se al preacord entre les altres tres formacions. Amb aquesta incorporació s'amplia la majoria, que serà de vuit regidors (cinc, dos, un i un respectivament), contra els cinc de l'oposició (tres de CiU i dos de VpM). «Hem madurat la idea, l'hem estudiat en profunditat, i hem cregut que des de l'oposició es pot treballar pel poble, però des del govern podrem aportar-hi molt més. No ha estat una decisió fàcil, però finalment gairebé tota la nostra candidatura hi ha donat suport», va dir Vernet poc després de firmar l'acord. Els representants de la resta de formacions del govern van coincidir que la incorporació d'ADMC dóna més estabilitat, coherència i cohesió al pacte, ja que hi suma més vots del nucli de Mont-roig. «Ha costat que ADMC s'hi afegís, cosa que ens dóna més fermesa perquè significa que no s'han fet les coses a corre-cuita», va indicar Fran Morancho, portaveu d'UpM i futur alcalde de Mont-roig.

A banda de l'alcaldia, Morancho serà titular de Règim Intern i Hisenda. Miquel Anguera serà primer tinent d'alcalde; el regidor del PP, Fermín Díaz, tindrà la segona tinència d'alcaldia; Vernet serà el tercer tinent d'alcalde, i Rosa Tejero (UpM) ocuparà la quarta tinència d'alcaldia.
Diari El Punt

Anònim ha dit...

¿Que duracion tiene una firma politica?
Yo recuerdo la firma historica de la paz en Oriente medio, ¿cuanto durara esta firma?
mi porra 6 meses

Anònim ha dit...

uixxxx, MARE MEVA, analitzo...

ERC, segon tinent alcalde i mb dedicacio exclusiva, vinga no deixem la acadira vuida i a viure la vida!!,ADMC no va marxar amb la cua entre les cames????, quidadin que a la minima fot lo camp!!.

Morancho no tinc res adir, de moment, pero segn diuen x aqui no nomes vol l'alcadia sino la GENERALITAT collons pica fort aket.
PP sin comntarios sino sp parlar imaginet governar.

Xro es que l'oposicio no se salva un que no en te pro amb la jubilacio i l'altre que te de verd, el que te el PP de comunista. jajaja

AIX que patirem ( segons la me va opinio clar) dwww

Indecís ha dit...

Per l'anónimo de les 11:15

El que aquest pacte duri més o menys dependrà, en la meva opinió, de que si el Sr. Aragonès es queda a l'oposició o plega com la vegada anterior.

Si es queda el pacte durarà, ja que "la por guarda el bestiar", és a dir, si no la fan molt grossa, ningú s'atrevirà a passar-li l'alcaldía a l'Aragonès.

Si l'Aragonès marxa, i hi han disputes internes al govern, serà més fàcil un trencament. (Tots recordem el cas Torrebadell-Anguera).

Avui ho veig així.

1000 i 1 900 ha dit...

Molts tinents i pocs soldats, esperem que els hi surti bé.

Anònim ha dit...

que sort te l´Anguera tinent alcalde cultura i esports crec que te ,amb dedicacio exclusiva aprop de 3500 € al mes, ja veurem si es cuida dels clubs de futbol de miami i mont-roig que estan abandonats i la resta d´esports quina fenyada tindra amb la cultura, no?, no ha tingut prou ja?

Anònim ha dit...

Quina poca vergonya de ficar-se uns jornals tan alts pagant els demes, Així ja entenc que no tenim diners per fer res al municipi, u paguem tot en jornals , quant treballava a la caixa no tenia un sou tant alt, però ara com paguem tots dons a fotré a tothom. No son politics per treballar pel poble, treballen per la seva butxaca, per 1000 € o 2000 € no se ficaven, la gent normal no cobrem tant i damunt els tenim que mantindré i pagar els impostos, i no et descuidis que et foten.

solea senegalensis ha dit...

Totalment d'acord: els sous son massa elevats. No el hi fa vergonya???.....ah, és veritat, no la coneixen la vergonya!!!

molta merda i poc vi!!!! ha dit...

Recordo bocamolls anònims, que anguera a treballat més que vosaltres pel poble sense cobrar un ral, suposu que no vàreu anar a aprendre a tocar la flauta, ho va fer durant molts anys i sense cobrar...suposu que tampoc heu anat a l'aplec, ni res de res, molt criticar xo despres a casa a descansar no?? xq no us hi poseu vosaltres, us foteu el sou que us dongui la gana!!això si, els diumenges, encara que sigui a tallar una cinta a les 9 del matí alli valtros eh??!!!no com d'altres!!!!

Anònim ha dit...

emveja,emveja i molta emveja sou tots uns criticons poseusi uns mesos i sabreu el que es bo,

1000 i 1 900 ha dit...

Anónim de les 22.29, d'enveja gens, el que volem com diu la dita del mon d'empresa qui paga mana i com que tots pagem els nostres impostos, el que volem es saber que se'n fà dels diners que no arriven en lloc per fer rés, els que treballem volem cobrar a final de més i és just que ells també peró el sou ha d'anar correlatiu a la feina que es fà, i sinó els interessa que no si posin. Avans aquesta feina era a dit i ara els polítics surten com el bolets és una feina com altre peró els qui els posem aquesta feina som nosaltres amb els nostre vots.

Anònim ha dit...

per que el blog és anòmin, segurament, més d'un d'aquest que parla cobra això o semblant, i segurament per no treballar 12 hores diaries, n'hi rebre crítiques constanment.
Jo prefereixo que cobrin 3.500e.i que treballin , no com d'altres que cobraven menys i la resta se l'embutxacaven, i ara viuen a cos de rei, amb esportius, vacances, obres il.legals....i després diuen que se senten mal servits...

solea senegalensis ha dit...

Si els nostres "polítics" mont-rogens siguessin competents, i el poble millorés i prosperés, no em queixaría pas del sou que cobren. Però com que considero que no fan la seva feina ben feta, per això em queixo.

Anònim ha dit...

enveja,enveja i molta enveja,tius foteu fastic amb alguns comentaris,el sou del miquel es el mateix que cobra ha la caixa,i si li demaneu segur que us ensenyara la nomina,ha la cixa a les tres acaba la feina,a lajuntament,no te ni diumenge ni dies de festa foteuse bosaltres i sabreu el que es bó.

15 junio 2007 22:48

1000 i 1 900 ha dit...

Collons, si cobra el mateix que s'entorni a la caixa i més tranquil, que duros a quatre peles no els canvia ni deu.

15 junio 2007 23:44

Mon ha dit...

ANONIM: enveja? cap ni una, ell te un carrec public posat pel poble al lloc on esta, tenim tot el dret de criticar, malgrat els comentaris siguin tant desagradables com el teu i els de molts altres.... per mi ja pot cobrar el doble perque un carrec public per aguantar les "cabronades" que moltes vegades han d'aguantar no esta tant ben pagat. ( ep si ha de trebellar en diumenges i festes de guardar, ja ho sap qui es presenta , i això entre en el preu, que molts de nosaltres tambe treballem en diumenge i no guanyem tant)

Anònim ha dit...

Per "molta merda i poc vi":

Doncs jo si recordo les clases de flauta i encara ara em pregunto perque cullons havia d'anar als divendres al vespre a casa d'aquell cridaner que em provocava terror més que simpatia, perque si foties un gall... ja estaves perdut!!! I que només en tenia a 3 o 4 de preferits perque fessin els "solus".... Pero crec que aixo ho feia perque volia, no perque li hagues demanat ningú.... O es que ja era una inversió personal de futur perque ara li pagui el poble???

Em sembla que els sous son desproporcionats. Prefereixo que amb aquest sou paguin dos tècnics de cultura si calen, que no pas se'ls embutxaqui ell, perquè no te ni la formació adequada ni el que s'ha de tenir per ser un bon regidor o un bon alcalde!!!

Salut,

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentari que els sous que cobren són massa forts, a vegades per no fer res. el mes descarat es el cas de ADMC, en tots aquests anys el Vernet no len vist per res al poble i ara torna a anar en una llista el bo es que ja tenia por de no entrar al govern i no cobrar per aixo ha convensut particularment els membres del partit per pactar amb el Morancho o sino se li escapaven els diners. I a mes els integrants del partit han hagut de pagar de la seva butxaca la campanya electoral perque ara ell cobri un paston de diners, es deu fer un fart de riure!!!!!!

Anònim ha dit...

Company del ultim comentari estic de acord amb tu que els que anaven a la llista de admc han pagat de la seva butxaca la campanya pero no saps que no nomes el vernet a convençut per pactar amb el morancho sino que algun altre mes tambe ha convesut els del partit per pactar, tot plegat una suma de interesos particulars.
No se pero quin interes tan fort pot moure a algun altre integrant del partit que a anat a totes.

Etna ha dit...

Qui s'hi jugava un pèsol? Je je

És increïble que alguns dels polítics (si realment se'ls pot anomenar així)del nostre poble es tinguin tanta poca autoestima que en la primera votació per a ser alcalde, no es votin ni a ells mateixos? Realment increïble, jo em pensava que els caps de llista ho eren per què els hi agradaria ocupar l'alcaldia, però segurament amb ser-hi a dins ja n'hi ha prou...
Ara bé el que més m'indigna són els vots en blanc... realment si els pactes ja estan fets, pequè no donar la cara? Què es pensen que la gent del poble som ignorants, i un cop feta la presa de possessió de l'alcaldia després ja no ens en enterem dels moviments polítics? Ho trovo un acte de covardia molt gran, així va el poble! Continuem com sempre: tu fés i jo et tapo, i passat un temps de les eleccions ningú no se n'enterarà de res...
M'agradaria saber l'escala de valors que tenen els nostres polítics, perquè el que és donar la cara...
A veure que en surt de tot això, i ojalà que puguem tenir un govern una mica formal durant aquests proxims anys, ara que el començament ja deixa molt que desitjar!
Sort!

Anònim ha dit...

Els caps dels partits no van votar directment al Morancho perquè tenen por del que dirà el poble i així estava entre ells parlat amb anterioritat d'aquesta manera no quedaven del tot malament davant del poble, però els pactes ja estaven signats. I pensan que el poble és del tot ignorant després d'un temps ja no saben que passa dins de l'ajuntament. Els nostres polítics no tenen valors no més tenen una butxaca que volen omplir a canvi de res.

Anònim ha dit...

Realmente sois una pandilla de hipócritas No juzgueis a todos con el mismo rasero por lo que hizo antaño cierto personajillo, a los que muchos le deben favores y habeis votado; el día de las elecciones le dabais palmaditas.E incluso llevasteis a los abuelicos arrastras con el sobre en la boca y dentro les habiais puesto la papeleta que quisisteis para que saliera quien luego no salio.
No todo el mundo es igual y los bolsillos pueden seguir tan vacios como ahora cuando se busca trabajar por el pueblo. Dar tiempo al tiempo.

Anònim ha dit...

us donarem temps. Però en compte amb certs personatges.

mister x (ics) ha dit...

Que coi! ara ja tenim nou ajuntament, ens agradara o no, pensarem que cobren molt o poc, que treballen molt o poc... pero el que compta es que estan on estan gracies al poble i han de servir al poble. Donem confiança i suport als nostres representants i si fan alguna cosa fora de lloc ja els hi fotrem canya.
sort i salut

Albert ha dit...

Tots aquests anònims que saben tant de ADMC... són del partit? hi eren a les reunions? son votants de ADMC... que carai dieu!!! en primer lloc tots els de la llista i gent de fora la llista vam pagar per financiar el partit, jo en soc un i per tant sé el que s'ha pagat i tothom que ha pagat, prou tonteries, en segon lloc en Toni Vernet a les reunions exposava el que li deien totes i dic totes (es cert) les candidatures i després es votava. Jo des de un principi vaig apostar pel pacte i es cert que sempre he exposat els meus pros i contras per tal de poder pactar. No es el pacte que més m’agradaria abans de les el.leccions però ara es el millor ( per a mi ) que podem tenir.
El tema econòmic, crec que es una frivolitat com parla la gent... per començar els sous són públics per tant tot el que dieu es podrà demostrar... però i esclar si després resulta que no es cert... Que???? a no passarà rés per que com que tots sou anònims doncs podeu dir de tot i més... apa apa...
Per cert abans el Vernet era una titella del Aragonès???? per això continua al seu costat veritat!!!! ara que és una titella, de qui toca ara???? ja podeu parlar ja sota el anonimat... el que esta clar que el pas del temps posa a tothom al seu lloc i els únics que no es mouen del mateix lloc, ja sabem qui son...
Per cert sóc l'Albert, de ADMC.

1000 i 1 900 ha dit...

Albert, filtracions, sempre n'hi ha i en continuarà havent-hi.Sempre trobaràs mans negres, a la cara et diuen blanc i deprès fan negre.
Salut i sort

Molta merda i poc vi!!! ha dit...

per a ETNA:
alguns no es van votar a ells mateixos, perquè possiblement altres els haguéssin votat...i amb lo del vot en blanc trobo que tens raó, xo a mi això no m'importa saps, no vaig anar ni a la votació. Tant important és s9i es voten o no?qui és la llista més votada, CiU???jajaja

Albert ha dit...

Per 1000 i 1 900, una cosa son filtracions, que hi son i sermpre hi serant, i un altre es inventar i manipular les coses. Si surt alguna filtracio i es certa doncs no es pot dir rés, el que no pot ser es que aquí tothom diu el que li rota sense contrasta la informació.
Apa adeu

Anònim ha dit...

Al Vernet li va costa fer el pacte, eran el seus quins volian ferlo. Ell no. Desprès el seu comentari va ser que per esta a la oposicio mes val ser al gobern.
Bona resposta si senyor. Veuren que fa.

1000 i 1 900 ha dit...

Algú sap com s'han repartit les carteres(no de diners) millor dit regidories

Tondo Rotondo ha dit...

No trobo malament que es cobri per fer una feina, sempre i quant els sous siguin públics.

Res més.

Anònim ha dit...

El mes dolent a segut que el PSOE i ERC pacten amb PP amb la campanya tan polenta que han fet contra els catalans ja podien haver tingut una mica mes de vergonya, Així sol es beu que per estar al ajuntament venen asta la mare

Anònim ha dit...

La politica sempre ha set igual. Tothom vol manar.
En Beatola perque seguirà remenant la cassola.
En Moranchoa perque vol arribar a la Moncloa y aixi el demés.

Anònim ha dit...

No digueu que Morancho vol arriva a la Moncloa ja que es mentida, no sabeu que dieu. Tingueu una mica de vergonya y no parleu per parlar.

solea senegalensis ha dit...

Jo també tinc ganes de saber com ha quedat el repartiment de regidories.
siau.

1000 i 1 900 ha dit...

Suposo que la Rosa Escoda deu tenir ensenyament sinó qué hi feia? amb en Morancho a la festa fi de curs de l'escola Mare de Deu de la Roca, i l'ex, festes sinó qué hi feia? a l'espectacle de titelles del rentador

Anònim per obligació. ha dit...

A dia d'avui encara no s'han adjudicat oficialment les regidories, però referent als regidors que parleu al comentari anterior, hi han algunes coses bastant clares, encara que no signades:
El senyor Miquel Anguera portarà principalment SANITAT i BENESTAR SOCIAL. Rosa Tejero CULTURA i Rosa Escoda ENSENYAMENT, encara que sembla que aquests tres regidors col·laboraran entre ells.
De moment la cosa està així.

mister x (ics) ha dit...

que jo sapiga: fermin a governació i vernet promoció economica i turisme.
sort i salut

1000 i 1 900 ha dit...

Pel que respecte a tinents clar? Un sargent també, i els altres dos?

1000 i 1 900 ha dit...

Per cert tothom parla dels que portaran la veu cantant al municipi.Peró i dels altres qué se'n sap? S'han fos?..........

mister x (ics) ha dit...

aquesta calor ho fon tut, 1000 i 1 900.
sort i salut

1000 i 1 900 ha dit...

Muts i a la gavia? aquesta és l'oposició que volen fer? o en preparen una de grossa. Quelcom sap el paper que varen fer el dia de l'envestidura?.

mister x (ics) ha dit...

van fer el que fos meny "envestir" jajajaja
sort i salut

Anònim ha dit...

Els altres muts estan gaire bé. Desprès de sentir el jurament del Aragonés va ser el seu millor paper: "per impeatiu legal"