dimecres, 27 de juny de 2007

29. REVETLLES CADA DIA.

La Plaça Miramar, una font de problemes nocturns.

Sant Joan ja va passar, però les "revetlles" continuen cada nit a la plaça Miramar. Amb l'arribada del bon temps la frescor de la nit s'agraeix, però millor aneu-la a prendre lluny de la nostra plaça. El que pot semblar fins i tot simpàtic, si et trobes una nit un grupet de joves tocant una guitarra i cantant, canvia el seu sentit quan això és gairebé cada nit, en un ambient xulesc/provocatiu, on esperen qualsevol excusa (alguna queixa, alguna mirada fixa, algun pobre indefens que passi,...) per buscar les "pessigolles" a algú i que comenci el sarau.

El que era una tímida guitarreta, ara ja porta acompanyament de teclats, amb les corresponents "palmas" (l'acudit fàcil seria dir que només hi falta la cabra que balla enfilada en un tamboret), però el pitjor és que quan comença l'all-i-oli, s'obre un maleter de cotxe i apareix algún bat de beisbol.

Fa pocs dies la Policia Local va haver d'intervindre. Van haver-hi ferits i detinguts.

Si us ve a la memòria el post Nº 5 del 25 d'abril (Bad Boys), es tracta del mateix problema, en un altre àmbit. Són la gent que no saben que la seva llibertat acaba on comença la dels demés, però ells no ho van poder aprendre perquè a l'edat d'anar a l'escola "tenían que ir a trabajar con sus padres", però no en devien aprendre gaire de treballar perquè ara que no han d'anar a l'escola es passen els dies "en paro".

Per cert al K1 ja no hi va el jovent. Com pot ser que s'estiguin tots al petit local de Roca Ferma, que fa pena comparat amb tot un nou casal per als joves?

Sembla que últimament m'especialitzo en endevinar coses que acaben succeïnt, però aquesta premonició sobre el K1 la podíen haver aturat a temps. Em sap greu no haver-me errat!!!.

La nova regidora de joventut ja sap per on pot començar a enfilar l'agulla.

11 comentaris:

mister x (ics) ha dit...

Hola talaia que tot ho veus des de la teva talaia. M'agradaria comentar-te ni que fos una mica off topic d'una post-revetlla a la plaça castelar: el diumenge hi van haver sardanes i pel que sembla només hi havien les poques cadires de cal escuro. Hi havia molta gent dreta, i com en aquets saraus la mitjana d'edat és mes aviat alta. Va arribar el nou alcalde almb la seva dona i un grupet mes d'amics seus. En veure qeu no hi havia cadires, va trobar-se amb una empleada municipal i, amb la seva dona, la empleada i el seu cotxe, van anar a alguna dependencia de l'ajuntament a buscar cadires. Aplaudeixo aquest acte del notre edill perque em puc imaginar clarametn que a partir d'ara cap mes acte es quedara sense cadires.
sort i salut

mister x (ics) ha dit...

Ah!, referent als aldarulls de la plaça nova, crec que les forces armades municipals, haurien de fer algun que altre tomb A PEU, vull dir amb mes deteniment ja que en cotxe corren molt, pel poble i sobretot on saben que hi han sorollades. Tantes coses que han de fer l'estimada P.A.! (i aixo que diuen que son pocs i s'han d'inflar a fer hores extres!)
apa, sort i salut

1000 i 1 900 ha dit...

Un altre cagada d'arrenjament públic igual que les fonts del poble.Quan es trenca una rajola cal renovarla i no esperar que se'n trenqui un altre.Encara recordo la primera batalla blanca que vam fer per carnaval amb la creu i les fonts laterals, com va quedar la plaça! no ens van deixar fer-la cap més any.

Mon ha dit...

I mira que es lletja i freda aquesta plaça, a mes tothom aparca com vol o pot, i feina rai per a passar

1000 i 1 900 ha dit...

Mon no hi he estat dins, peró molt em pensó que el parc de l'antic cam de futbol tant del mateix, llegit potser no, peró fred? si

Tondo Rotondo ha dit...

Coincideixo amb Mon: aquesta plaça la van reformar amb els peus i la butxaca, per crear un espai que foragiti nens i nenes.

XAPIX ha dit...

IEEPPPP

una coseta, al local de RF es petit pero el tenim ven decorat jejeejrf
xcert jo faig una proposta que el K1 sigui el local de RF i el local de RF (per dir-ho d'alguna manera) sigui el k1. jajajaj segur que triunfaria mes, encara recordo el que era la RADIO, alli si que hi havia el jovent.

DWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

1000 i 1 900 ha dit...

Que els hi facin classe de gralla i poden fer un grup catanyol i qui sap si els escullen per OT o factorX.

Andrea ha dit...

Hola des de Dublin! Ostres Xapix! Jo tambe recordo des de la distancia aquella temporada al local de joves "la radio". Alli si que vam tenir l'oportunitat de coneixe'ns tots els joves del poble i compartir les nostres vivencies. I es va acabar. I em sap greu que els nostres germans i futurs fills no puguin gaudir d'un local com el que vam gaudir nosaltres. Salut i records Xapix. Felicitats Talaia pel blog.
Salutacions des de la ciutat dels nuvols.

XAPIX ha dit...

IEPPPP andreua mlts records, estic totalment d'acord amb tu!!!! Allo era jovent en estat pur

un xut ha dit...

Referent el que diu MISTER x (ICS) de les cadires del dia de la sardana, es veritat, perquè jo ho vaig veure, peró també et diré que el Sr. Alcalde també va haver de solucionar altres herrades referent a aquesta ballada.