divendres, 8 de juny de 2007

22. MUNICIPALS 2007 (XII)


_______________Fotografía del programa electoral de CiU


GRÀCIES PER NO RES.


l'Assemblea informativa de CiU d'avui al vespre al Poliesportiu de Mont-roig ha aplegat unes 250 persones que han assistit, durant 15 minuts, a una representació innecesària per explicar allò que tots sabem. Han parlat els Sr. Josep Mª Tost, en representació de CiU a la comarca i el Sr. Josep Mª Aragonès cap de llista de CiU al municipi de Mont-roig.

El Sr. Tost ha donat suport al Sr. Aragonès i ha recordat al públic que necessitem un govern fort per tirar endavant els 4 anys que tenim per endavant.

El Sr. Aragonès ha justificat l'acte dient que era per complir el compromís electoral que havia anunciat el dia del seu míting final. Ha convocat al poble per queixar-se de que les altres llistes no volen sentar-se a dialogar amb ell, i que només li addueixen "motius personals", cosa que no s'explica i no acaba d'endevinar quins son aquests motius. Ha acabat dient que farà una oposició constructiva però ferma, i que no li diguin els que manin "que no poden fer res per culpa de l'oposició".

Fins aquí la seva intervenció. L'acte ha acabat i durant uns segons ningú s'ha mogut. Els assistents han dubtat entre si aixecar-se o esperar alguna cosa més, ja que tot el que s'ha dit ja se sabia. Ens miràvem els uns als altres com preguntant-nos què era el que faltava...

Potser el que faltava vindrà en els propers dies, i avui només s'ha justificat davant l'audiència.
Com que no volen sentar-se a parlar amb mi ...

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per l'assemblea informativa, a mi sí em va servir de molt!

Endavant CIU amb la participació ciutadana!

Salutacions,

1000 i 1 900 ha dit...

Que demostrin que poden estar a l'oposició i fer una bona tasca, saber-la informar a la gent del i com i que fan, ja que sols es veu el que fan els que manen i no el de la resta i d'aquí quatre anys potser un altre gall els hi cantarà

Anònim ha dit...

Resido aqui y leo los comentarios que se van haciendo, realmente la personalidad de los politicos localesson infantiles. Unos no quieren hablar con otras formaciones porque estan "..acongojados.." ¿ de que? es que con tres concejales CIU tiene mucho espacio para maniobrar...? .Lo triste es que ningun candidato ha tenido que ganarse la vida como empresario y solo miran sus intereses personales.Cuando uno esta en politica si es necesario se pacta con el diablo Por favor tranquilizaros y pulsat todos los grupos lo que quiere los habitantes y residentes de Mont-roig y dejaros de cosas personales

Indecís ha dit...

Movilitzar tot un municipi a assistir a una assemblea per dir el que cap en quatre ratlles d'un comunicat, és pendre el pèl a la gent. No hi va haver missatge engrescador, ni consignes movilitzadores, només la constatació del que ja se sabia. Si CiU continua per aquest camí li passarà com al conte de "Pere i el llop", quan voldran dir alguna cosa realment important no hi anirà ningú.

Respecto als qui aproven la manera de fer política del Sr. Aragonès, però a mi no m'agrada gens. Veig en les noves generacions de CiU un filó de gent vàlida que es malmetran pel "tap polític" que els hi estan fent els "capos" de CiU Mont-roig. Senyors jubliats de CiU Mont-roig, ja han tingut més de 20 anys el timó d'aquest vaixell, és hora de deixar pas al futur, a les noves generacions que volen protagonisme amb les mans lliures i sense ombres del passat planejant per d'amunt d'ells.

Ah! si marxen prenguin al seu mestre de cerimònies, que falla més que una escopeta de fira (ho dic pels problemes que sempre tenen amb el micro). Aquest també és un altre símbol que recorda temps passats... repeteixo: PASSATS!.

MARIAdelaROCA ha dit...

Vaig arribar una mica tard a l'assemblea, just quan parlava el Sr. Tost de Riudecanyes, però vaig seguir tot el parlament del Sr. Aragonès.
Sobre si la gent va quedar decepcionada o no per tornar a properes assemblees d'aquest tipus ja ho veurem quan en facin un altra. Cadascú decidirà si li interessa.
Sobre els "motius personals" que el cap de llista diu desconèixer, m'extranya que ningú del seu eficient equip els hi hagi explicat, ja que salten a la vista.

Entre tots amb els nostres comentaris podríem anar-li explicant quins són els "motius personals" que ell desconeix i que fan que UPM, ERC i PP no vulguin sentar-se a dialogar.

Un que és molt clar i que el va anomenar amb nom i cognoms és el cas d'en Ferran Pellicer, actualment regidor de ERC i fins ara regidor de CiU. Es òbvi que un senyor que el fas fora de la teva llista, una vegada vistos els resultats i estar ell en posició privilegiada respecte a tu, amb quines ganes s'ha d'asseure a negociar si no et necessita per a res?.

Per la mateixa regla de tres m'extranyaria que el Sr. Antoni Vernet accedís ara a negociar amb qui fa quatre anys li va negar el pa i la sal.

Pel que sembres recolleixes.

PODEU EXPLICAR ELS "MOTIUS PERSONALS" DELS ALTRES PARTITS? ERC, UPM, PP,...

Anònim ha dit...

suposo que els mateixos que els de cualsevol veí de montroig que hagi viscut els anys de mandat al ajuntament d´aquesta persona.

Anònim ha dit...

holaaaaa

Anònim ha dit...

ei, talaia... a veure si ens proposes un altre tema..., què ha passat aquest cap se setmana?

TALAIA 43300 ha dit...

de TALAIA 43300 per anónimo 10-7-07 a les 9:39 h.

El tema ja l'estàs proposant tu i em sembla bé, però dóna alguna pista més o explica directament la teva versió del que ha passat aquest cap de setmana. Ja s'afegiran altres comentaris al teu, però has de definir més l'assumpte en qüestió.

Altrament, si creus que el tema és prou important per obrir un nou post, pots enviar-me'l per e-mail a: talaia43300@hotmail.com

També seria oportú que signesis amb un pseudònim o nick. És molt fàcil, al acabar el teu comentari has de clickar a "otros" en lloc de a "anónimo" i el podràs escriure directament sense registrar-te.

mister x (ics) ha dit...

jo em perdo... que ha passat aquest cap de setmana?

mister x (ics) ha dit...

talaia, gracies per la teva cronica de l'acte. M'hagues agradat anar-hi, pero no va poder ser. De fet jo m'esperava una bona dosis de mont-roigisme, i que el cap sec fes bullir la sang als assistents. Potser es bona senyal aquesta prudència del sr. aragones, a mes a mes refermada per un dels delfins de ciu, pero potser tamb´´e és mala senyal... després de la calma, la tempesta.
sort i salut

Tondo Rotondo ha dit...

Talaia, et convido a investigar que és tot això de que Mont-roig sigui subseu de la capital europea de la cultura d'aquí a 9 anys. En parlo al meu post, però vaig perdut...

MISTER X (ICS) ha dit...

PER A TONDO: http://www.tarragona2016.org/noticies.php?Id=69

SORT I SALUT