dilluns, 10 de setembre de 2007

52. MINI DEIXALLERIA


En l’afany d’estalviar carburant a l’hora de desplaçar-nos a la nova Deixalleria Municipal del Gurugú, algú ha tingut la brillant idea de muntar una “Mini-Deixalleria” dins del poble.
Val a dir que no ha estat una iniciativa municipal i tampoc cap particular qui ha maquinat el que finalment ha acabat succeïnt.
Al passatge Catalunya (conegut com el carrer més lleig del poble) hi podem trobar la desagradable estampa de la fotografia, que està amb clara avinença amb el transformador elèctric (Veure “La Garrofa de Mont-roig” del 3 de juliol de 2007)
http://lagarrofa.blogspot.com/search?q=transformador i el señal malmès de Mont-roig (veure Talaia 43300 post nº 10, fotografía: “mala señal”) http://talaia43300.blogspot.com/2007/05/10-municipals-2007-iii.html .
L’empresa local “Vedireco” que es dedica principalment a la instal·lació de portes i finestres de PVC i Alumini, té contractats uns contenidors per reciclar els materials de rebuig que retira en les substitucions de portes i finestres velles. Sebla que fins i tot separa en diferents contenidors el vidre, metalls,… Tot això està molt bé i podem discutir si han d’estar situats aquests contenidors al carrer o en un espai privat, però el que no és admisible en cap cas és que els mont-rogencs portem allí les nostres deixalles, i a més deixant-les de qualsevol manera dins i fora dels contenidors.
Suposo que l’anomenada empresa haurà de pagar religiosament cada vegada que ha de buidar els contenidors, però a més haurà d’arroplegar totes les escombreries que hi ha al voltant. Diu la dita popular que “mentre hi hagi rucs hi haurà qui hi pugi a cavall”, però Vedireco no ha de pagar pel servei de deixalleria ni la resta de mont-rogencs hem de “gaudir” d’aquestes imatges deplorables al nostre poble.
Potser l’empresa municipal EMOMSA hauria de publicitar més el telèfon i dies de servei de recollida de voluminosos a les cases. És un servei gratuït que potser no s’utilitza massa per desconeixement general.
En fi… quan sortiu a passejar ja sabeu cap a on no heu d’anar.
.

10 comentaris:

MARIAdelaROCA ha dit...

Algunes vegades hi havia vist un model de contenidors amb tapes en aquest lloc, per evitar que la gent hi tiresin les seves porqueries.

Anònim ha dit...

Qui va prometre el soterrament del transformador?

Tondo Rotondo ha dit...

Sosteniblement insostenible

Mon ha dit...

no tant sols hi ha mont-roigencs que llençan coses. N'hi ha que fins hi tot recullen finestres amb algunes tares de fabricació que aquesta empresa rebutja per despres instalar-les a casa seva.
suposo que els terrenys son partitulars...o potser tot aixó es fa a la via publica? ( via publica per anomenar-ho d'alguna manera perque coincidsexo que es el carrer mes lleig i abandonat del municipi ( amb permis dels veïns que hi viuen

1000 i 1 900 ha dit...

Mentres no hi passi un tocat del bolet i es cregui que és per la foguera de sant Joan i foti foc.

Anònim ha dit...

rumor dicen que la casa gran ya esta en numeros rojos que no queda DINERO

Anònim ha dit...

mon....els terrenys on són ficats els contenidos, no són de la propietat de Vedireco, doncs aquesta empresa a colocat el contenidó als terrenys d'un veí ,i és més sense permís.
Crec que aixó no és legal

un altre anonim ha dit...

Talaia, el comentari que has fet de “mentre hi hagi rucs hi haurà qui hi pugi a cavall”, però Vedireco no ha de pagar pel servei de deixalleria ni la resta de mont-rogencs hem de “gaudir” d’aquestes imatges deplorables al nostre poble.
Crec que aixó és el que ha fet Vedireco de posar els contenidors al terreny del veí , i que ho neteji ell.

Anònim ha dit...

M'han imformat els veins del carrer on eren posats els contenidors de Vedireco que ja ho han netejat.
Algú sap qui ho ha netejat,Vedireco, els que ho han embrutat, o els amos de la finca on eren posats? que no hi teian cap culpa!

1000 i 1 900 ha dit...

Net com una patena
Sinó hagués surtit aquí, potser encara hi sería o més gros encara.
Cal espaïs com aquest per poder fer veure coses, que potser es veuen i es fan ulls clucs.