dimarts, 8 de maig de 2007

10. MUNICIPALS 2007. (III)


FOTOGRAFÍA: “Mala senyal”.

MALA SENYAL és que…

Mala senyal és que quan sens a parlar del teu poble als medis de comunicació, sigui només per coses negatives (robatoris, accidents, baralles, inseguretat, …). Ens costa molt trobar alguna notícia a la premsa que ens congratuli de ser mont-rogencs.

Mala senyal és que els emprenedors que s’acosten al nostre municipi, marxin horroritzats pel tracte que reben del nostre ajuntament (indústries, promotores, …), fins i tot ha corregut la veu i ja s’avisen els uns als altres dels problemes i dificultats a manta que els posaran si venen a casa nostra.

Mala senyal és que amb l’elevat pressupost municipal que tenim, ningú s’expliqui que no es faci gairebé res (ni a Mont-roig, ni a Miami). La gent no entenem que s’en fa dels diners.

Mala senyal és que s’imposin contribucions especials als veïns quatre mesos abans de les eleccions municipals (Av. Catalunya). Qui ho ha manegat demostra estimar molt poc el seu càrrec, o no en sap més. I després d'esbalotar el galliner, ho han aplaçat!.

Mala senyal és que la policía municipal només aparegui per multar o empapelar als ciutadans.
Mala senyal és que, avui per avui, tots anem bastant despistats sobre la nostra intenció de vot.

US CONVIDO A FER LES VOSTRES APORTACIONS, no oblideu començar el vostre comentari amb:
Mala senyal és que …

JUGUESCA: Sabeu on podeu trobar el senyal de la fotografía? (És en un carrer del poble).

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Mala senyal és.....
Que una consulta popular als veïns de l'avd Catalunya per decidir sobre el tema d'arreglar el carrer es faci amb una enquesta on les preguntes son o sí o sí, i que un cop obertes les cartes personalitzades als veïns, devant de quí? et diguin que una pregunta ha estat la majoritaria i queda desestimada per la diversitat de repostes, que al cap hi a la fí totes tenien el mateíx propósit, el de no aceptar pagar el vergonyós pressupost i la reforma minsa d'un carrer que es una arteria del nucli i que hem estat un munt d'anys la carretera un cop es va anular el pas per Agustí Cerdà i no si ha fet ni una palatada per part de l'administració implicada en la seva conservació.
No cal cercar gaire per trobar imatges com la foto em podries fer un llibre.
Salut
Un veï de l'avinguda Catalunya.

Indecís. ha dit...

Mala senyal és que un nou partit polític que entra en escena en aquestes municipals, es presenti avui en públic a les 5 de la tarda al casal d'avis.
Els mont-rogencs esperem que alguna llista demostri una mica d'innovació, noves idees, nous aires per l'ajuntament, ...
Al local de jubilats li pertocava presentar-se al de CiU, però ADMC s'havia de presentar a "bombo i platillo" al mig de la plaça, davant de tot el poble.

Anònim ha dit...

No sabia la noticia de la presentació en aquesta hora de telenovela barata, tal com diu indecís, sembla que tinguin por de sortir a la llum i anar a per totes, aquesta hora sols hi ha jubilats i mestreses de casa, talment al foro no hi ha ni moderador ni qui defensi el poc que allí podem exposar.

Mon ha dit...

per mi mala senyal es que tori qui torna i es presenti qui es presenta

MARIA de la ROCA ha dit...

Mala senyal és que els divendres i dissabtes les estanteries de l'únic supermercat d'aquest poble estiguin buides. Per què a Miami hi ha tants Supermercats i a Mont-roig només un i petit?. És cosa de manca de llicències de l'Ajuntament?. De manca d'esperit comerciant dels mont-rogencs?. Finalment haurem de creure que tenim el que ens mereixem.

La senyal de la foto està en un carrer de les afores del poble (algú va dir que era el carrer més lleig del municipi). La paret que es veu és d'un regidor de CiU de l'actual Ajuntament.

1000 i 1 900 ha dit...

És mala senyal qué....
Totes les obres cara a la galeria(electors) es facin a correcuita els últims dies avans de les eleccions i en periode de precampanya i la resta de mandat a la seca. El que està al poder surt amb avantatge.

mister x (ics) ha dit...

mala senyal és l'estat dels camins del terme, que semblen barrancs.
mala senyal és la poca eficacia de la vigilància municipal (o dels vigilants?), que procuren massa per l'acompliment de la senyalitzacio al poble mentre algú "neteja" cases i masos per les pobles.
mala senyal és el paisatge urbà que mica a mica es va configurant al poble.
mala senyal és l'estat de desertització de la majoria de paratges que abans habien esdevingut boscos.
mala senyal és que hi hagin tant males senyals.
adeu.

Andrea ha dit...

Mala senyal es viure a Dublin durant quatre mesos i no enyorar el poble que m'ha vist creixer.
Mala senyal es estar tant decepcionada amb el poble i els que governen que ni tan sols tens ganes d'anar a votar...
L'amo de la garrofa de Mont-roig m'ha recomanat aquest blog i a tots dos us vull felicitar pels vostres respectius blogs!! Us seguire llegint!
Andrea (una mont-rogenca "exiliada" a Dublin)

Taro ha dit...

Mala senyal que es presentin tantes llistes al poble de Mont-roig.
Mala senyal que hi hagin transfugues d'un partit a un altre.
Mala senyal que quan dius que ets de Mont-roig et pregunten a on es i despres et confonen per Montbrio.
Mala senyal que es coneixi mes Miami que Mont-roig.
Mala senyal quan empreses o promocions de cases ubicades al terme de Mont-roig hi fiqui "entre Cambrils i l'Hospitalet de l'Inf"
Mala senyal la construccio massiva de tants pisos tant a la part baixa com al casc antic
Mala senyal que sempre que truques els Municipals estan de servei a Miami
Mala senyal que l'alcalde menteixi....
Masses males senyals (paro perque no acabaria mai i deixo mes males senyals per altres)

Tondo Rotondo ha dit...

Mala senyal és que la rasa del Ximet l'han asfaltat a trossos.

Talaia 43300 ha dit...

Veig que, a part de la MARIA de la ROCA, ningú identifica on trobar la senyal de la fotografía, pel que he publicat la foto del carrer y el seu nom al ALBUM DE FOTOS. La foto es titula "El carrer més lleig del Municip", en honor a la Mª de la Roca, que ho ha endevinat..

Anònim ha dit...

Cuando se dice del slogan de UPM Junts farem +, la persona que señala que juntos haran mas por los tres partidos en vez de por el municipio esta demostrando una ignorancia supina a la vez que su nivel de inteligencia.
Arrieros somos y por el caminito vamos.