dissabte, 12 de maig de 2007

11. LA LLEI DE MURPHY.

. . FOTOGRAFÍA: Les obres avui dissabte, 12 de maig de 2007.La Llei de Murphy, en alguna de les seves versions, diu que si les coses van malament, tranquils, encara aniran pitjor. O bé que si una cosa fora millor que no passes, tranquils que passarà.

Avui no m'he pogut reprimir i he baixat a fer una foto a la façana del nostre estimat i vetuste poliesportiu. (Properament dedicaré un apartat especial al nostre "Poli"). I és que avui i demà els mont-rogencs, tots ben mudats, hem d'anar-hi per celebrar la festa de Sant Isidre, patró dels pagesos (a missa no hi va ni Déu, però els Sants els celebrem tots!).

Torno a agafar el fil de la meva indignació amb motiu de les obres que s'hi fan. Mira que fa dies que tenen fet el programa de Sant Isidre, i que ho saben que la gent hi acudirà tant el dissabte a la nit com el diumenge a la tarda, però dos dies abans han iniciat les obres de remodelació de la placeta i acera d'accés al pavelló.

Tanta pressa corre aquesta obra que no la podíen començar el dilluns 14 al matí, en lloc de dijous passat? Els venía de 2 dies laborables?

Les pobres pubilles, amb els seus elegants vestits de gassa i les sabates de tacó alt, no es mereixen aquesta rebuda a la porta del poliesportiu.

Tornant a la Llei de Murphy, com que era millor no fer-ho, ells ho han fet!.

16 comentaris:

XakY ha dit...

Està clar, si fan les obres després de les pubilles hi haurà molta gent que no ho veurà!!! S'ha de pensar una miketa tambeeeeeé!! Ara tot s'acaba, i d'aqui 4 anys santornemi!jajaja, salut i visca la terra!!!

ANDRESSINS ha dit...

Avedem, que arriven eleccions!!!! i aixo s'ha de fer notar, i que millor que les pubilles, xaque ho veigui tothom!!!
Vinga salutacions,dwwwwww

XakY ha dit...

Però això no passa aquí només, Reus sembla una ciutat maka amb tanta zona verda a les mitjanes de les entrades a la ciutat, tarragona igual (aii si es despertes el Cèsar) a Barcelona a Montbrió a Riudoms, aquí no es salva ningú.
Eleccions trimestrals ja!!!!(aixi cada tres mesos es farien obres importants!!

Salut

1000 i 1 900 ha dit...

Poliesportiu????????????
Sembla més un magatzem o nau industrial.
No hi ha un taulell de control d'accès(ves a Cambrils).
Tantes ratlles que tornen a pintar al carrer i les del pavelló fa... que no les pinten.
Grades??????????On
Pista oberta, la pilota va on vol, ja pots portar protectors si vas a veure quelcom (futbol, bàsquet,patinatge...)
El marcador xafat i passat de rosca el patrocinador.
Etcc...........
Dius que ja obriràs un post ja hi continuarem possant els defectes.
Salut i canya als politics que ara es l'unica época de l'any que penquen.

Tondo Rotondo ha dit...

Tot plegat un mica cutrillo, no?

1000 i 1 900 ha dit...

Si tondo cutre, cutre ara faran el maquillatge per fora i dins ni vestidors per esport ni pels músics.

xaky ha dit...

Vestuaris n'hi han, i he estat en alguns de molt pitjors. Per què no el pavelló per fer esport i inaugurem una sala de festes....??Amb camerinos, per suposat

Mon ha dit...

em van dir "radio macuto" que es un magatzem desmontat del port de Tarragona on alli s'hi guardava gra. I va fer cap a Mont-roig un cop desmontat on va servir per fer de poliesportiu
Algú en sap quelcom?

1000 i 1 900 ha dit...

Mon el que si et puc dir per experiéncia que els primers anys no hi havia ni portes i per fer les primeres lligues de futbol sala d'equips locals calia anar a escombrar la pista unes hores avans.

Anònim ha dit...

mon nomès et puc dir k kuan nosaltres teniem akesta merda de poliesportiu, als demés pobles no tenien com qui diu ni "la nostra pista d'estiu", sempre teniem 5 o 6 anys abans les coses, encara k fossin una mica tristes. Y si, jo et confirmo k es una nau del port de tarragona. I un bon servei k ens a donat, nkara k ara ja no serveixi x vore res

RocaFerma ha dit...

Informar-vos sobre la taula rodona amb els candidats k farà Roca Ferma al poliesportiu el dissabte dia 19 de maig a les vuit del vespre.


Us hi esperem a tots.

Per + info www.rocaferma.blogspot.com

1000 i 1 900 ha dit...

Si anonim, potser ens vam a avançar a tenir les coses massa aviat i com que no si ha fet cap paletada de profit, tot son nyaps, ha quedat obsoletes i els altres potser han tardat més, peró tenen auditoris, hospitals de dia, ajuntaments nous i no un ex-restaurant,piscines cobertes a les que ens hi hem de desplaçar nosaltres,....

Anònim ha dit...

Una millora que es va fer a la pista d'estiu, i no dins al poliesportiu per informe desfaborable de la seva instal.lació, va ser rodejarla amb valla per jugar en aquell moment a hoquei i que se'n podia fer altre us i evitar que la pilota se'n vaigi a fer un tomb, com que molestaven per la fira, es van desmontar el primer any, el segon, i com que s'ha desfet l'equip de hoquei, ja no han tornat i pregunto on son? el seu esforç va costar trobar patrocinadors per pagarles.

1000 i 1 900 ha dit...

Ahir vaig veure quasi acabada la vorera falten els detalls, no sé si estan inclosos llums,algun arbre,...?
I pregunto?, tindran els pebrots de no fer el tram del velódrom que arriva fins a la caseta d'informació.

TALAIA 43300 ha dit...

Per 1000 i 1 900, comentari anterior:

Sembla que les coses ben fetes no tenen raó de ser al nostre municipi. El que tu dius és de sentit comú, i no hi ha tants metres quadrats de vorera. Si han arribat fins a la porta de la Pista d'Estiu, per què no fer l'altre costat?

LA LLEI DE MURPHY!!!

Anònim ha dit...

jeje