dissabte, 26 de maig de 2007

16. MUNICIPALS 2007 (VII)

_______________JORNADA DE REFLEXIÓ


Ja som al cap del carrer. Ara sí que ja m'he de decidir. Què faig?
La veritat és que no ho tinc gens clar ... bé, una cosa sí que tinc clara: s'ha d'anar a votar!
Faig la meva reflexió en veu alta, a veure si m'en surto.
Com que voto per a l'ajuntament, pensaré en les persones i els seus equips en lloc de deixar-me portar pels colors dels partits.

- Descarto d'entrada al senyor de ciutadans, ja que en cap moment m'ha dit res (fins i tot han fet correr que si s'ha retirat).

- En Fermín Diaz i el seu equip. Va perdre molts punts en la seva deplorable actuació al debat d'alcaldables.

- En Santi Parés i el seu equip. Va començar malament amb el seu particular sistema de reclutar noms per la seva llista, va millorar amb la presentació del programa electoral, no em va desagradar al debat dels alcaldables, però al míting final a la plaça Miró no em va convèncer.

- N'Antoni Vernet i els seu equip. Esperava més d'aquesta llista des d'un principi. No han estat a l'altura que jo hauria desitjat. Només puc salvar la figura del ex-alcade Vernet ja que cal reconèixer que és vàlid per l'Ajuntament. En llistes obertes estic convençut que el votaria, però l'equip avui no em convenç. Diuen que volen agafar experiència per d'aquí a 4 anys anar més preparats. Veurem.

- En Josep Mª Gairal i el seu equip. El seu programa és correcte (sense compartir-lo jo del tot), i el seu equip pot funcionar. No m'ha convençut a l'hora de dir-nos que ha estat quatre anys al govern però que ERC i CiU no el volien i li han fet la vida impossible. Que no el necessitàven perquè teníen sempre el vot del PP. Per què no va passar a l'oposició? Això no hauria desestabilitzat res si els altres ja tenien al PP. Cal responsabilitzar-se del que has fet i has votat.

- En Morancho i el seu equip. Només l'he vist dues vegades en tota la campanya electoral. Al debat d'alcaldables i quan va pujar a fer la presentació i el miting, tot en un sol acte i cap a Miami, que ja hem complert!. Deix els vots de Mont-roig perquè es reparteixin ben bé entre les cinc llistes d'aquí a dalt, doncs sap que amb la majoria dels vots de Miami (descartant a Ciutadans i la baixada del PP) i amb l'augment del cens allà baix, en tindrà suficient per governar amb el suport d'algun grup de Mont-roig incondicional per estar al govern.

- En Josep Mª Aragonès i el seu equip. Ens ha repetit a cada intervenció pública que torna a la política municipal perquè està mal servit amb el nostre Ajuntament. Per estar ben servit només calía que no hagués abortat la llista de CiU que encapçalava en Josep Rovira i el seu equip de dinàmics companys, preparats i il·lusionats per iniciar la seva carrera política. Tenint ell com té el càrrec de Cap Local de CiU hauría estat el ciutadà més ben servit del municipi. Va ser un bon alcalde en bona part del seu mandat, però ara necessito saba nova. La seva demanda de que els alcaldables facin els seus pactes d'amunt l'escenari del poliesportiu em va deixar perplexe!

- En Miquel Anguera i el seu equip. En cap moment li he vist ganes reals de repetir com a alcalde. Amb la militància de ERC dividida, amb el poc bagatge de resultats propis en aquests 4 anys, amb el desencant general que es palpa al seu voltant, amb en Morancho que el guanyarà ..., no s'ha donat ni compte que, en general, porta el millor equip de tots (ho crec de debò). Han fet el millor miting final dels que he vist. Predicció: El veurem a l'Ajuntament aferrat a un càrrec polític i treballant-hi a plena dedicació.
... ...
He llegit dues vegades les meves reflexions i reconec que no ho tinc clar. No cauré al parany de votar en blanc o nul, tal i com he escoltat a diversos mont-rogencs en els últims dies i en diferents llocs. Aniré a votar i qui sigui que guanyi no ho tindrà massa difícil per pujar el llistó de resultats obtinguts últimament.Avui toca fer la "porra" definitiva dels regidors que obtindrà cada llista.
Recordeu que heu de repartir 13 regidors de la forma com creieu que quedaran (no com us agradaria).

16 comentaris:

Talaia 43300 ha dit...

Predicció esperada (no desitjada):
UPM-PSC: 5 regidors.
ERC: 3 regidors.
CiU: 2 regidors.
ADM: 1 regidor.
VERDS X+: 1 regidor.
PP: 1 regidor.

MIAMI ha dit...

PSC 3
CIU 2
ERC 2
VX+ 2
ADMC 1
PP 1
C 1

Mon ha dit...

la meva tambe es l'esperada i no desitjada:

UPM:4
CIU: 3
ERC: 3
VERD+: 1
ADMC:2

lola ha dit...

Discrepo en què ERC porti el millor equip i també dubto de la legitimitat moral de la llista.ERC ha demostrat que, quan li convé, arrambla la militància i acull personatges d'altres partits que, sense ganes de lluitar per tal que el seu partit es renovi i avanci, prefereix assegurar-se un lloc al capdavant.

En el míting d'ahir no em va agradar el missatge separatista i la intenció d'infondre por a la gent quan es parlava de les llistes de Miami com la invasió de l'enemic. Però és que Miami no és Mont-roig??? És que són menys vàlides les persones que porta Morancho que les que porta Anguera??? Els quatre primers han estat durant aquests 4 anys a l'oposició i crec que ho han fet bastant bé. És que ERC considera realment que hi ha ciutadans de primera a Mont-roig i de segona a Miami???

No vaig veure en el Miquel un alcalde, com tampoc l'he vist com a alcalde en aquests 4 anys. I de la tercera de la llista no em va agradar l'actitud, només li faltava un garrot, amb tanta ràbia a dins del cos no es pot gestionar amb objectivitat un Ajuntament que ha de vetllar per TOTS nosaltres.

El míting es va convertir en un rendiment de comptes obligat d'aquests 4 anys que, sincerament, a mi no em va convèncer. Els comptes s'han de rendir diàriament i no, desesperadament, en la campanya electoral. Com també em va indignar que el meu alcalde em digués que vagi a l'ajuntament i m'informi. A banda que sempre procuro fer-ho, si ho he de fer a través de la pàgina web de l'ajuntament, ho porto clar; si he d'anar a l'ajuntament, em cau massa lluny i gairebé mai les 240 persones que hi treballen em donen resposta satisfactòria.... Però què m'ha de dir un alcalde que després d'un míting ha hagut d'anar a comprovar si realment s'han demanat subvencions!!!! És l'ajuntament qui té l'obligació de portar-me la informació a casa!!!

I els recursos??? Resulta que hem de vendre patrimoni per tenir recursos i quan ens l'haguem venut tot, què farem??? La gent no paga impostos?? L'Ajuntament no té ingressos???

També s'encarregaren de deslegitimar les persones que viuen fora. Doncs bé, n'hi ha moltes de persones que han hagut de marxar fora perquè aquí no s'hi guanyen la vida i que sempre s'han estimat i estimaran el poble, encara que no ho esbombin als 4 vents!!! I entre tots aquests que no s'han cansat de repetir-ho, l'han destrossat!!!

En definitiva, crec que el vot quedarà molt repartit:

PSC-UPM: 4
CiU: 4
ERC: 1
Vx+: 1
ADMC: 2
PP: 1

Juanjo ha dit...

"¡HAY QUE DARLE GUSTO A LA RAJITA!"
"¡VAMOS A METERLA DENTRO!"
Intento fomentar el que vayais a votar (no seais mal pensados).

Mi predicción:
UPM - 4
CIU - 2
ERC - 2
ADMC - 2
VERDES - 2
PP - 1

ala ha dit...

Per CAPITÀ ENCIAM: saps tan poc res, que no saps ni fer una suma.

UxM: 6
CIU: 2
ERC: 2
VXM: 1
ADMC: 1
PP: 1

pues ala

Reflexionador anònim. ha dit...

Us adjunto les dades del cens electoral en cada sector del nostre municipi per si us poden ajudar a l'hora de fer de Rappel:

Mont-roig: 2.152 electors.
Les Pobles: 961 electors.
Miami Platja: 3.499 electors.

La meva bola de vidre em diu:
UPM: 6
ERC: 2
CiU: 2
ADMC: 2
VERDS: 1

Visca Mont-roig!!!

green ha dit...

Jo crec que la cosa anira per sort o per desgracia de la seguent forma:

UPM: 4
CiU: 3
ERC: 2
VxM: 2
ADMC: 1
PP: 1

Esta clar i tothom coincidim en que en Morancho tindra la paella pel manec.

Vinga gent,

Visca Mont-roig i que sigui el que Deu vulgui.

1000 i 1 900 ha dit...

Apa convilatans una mica de xispa aquests hores prévies al gran dilema,tot reflexionant en venen al cap aquestes frases fetes o refranys que poden ilustrar una mica les llistes.
UPM 5 A la tercera va la vençuda.
ADMC 1 Esperar en candeletes.
ERC 3 L'hàbit no fa el monjo.
CIU 3 Posar el cascavell al gat
PP 1 Esser de l'any de la picor.
PLIMM 0 A perdiu per barba peti qui peti.
CIUDADANOS 0 Fer pudor a socarrim.
Si en teniu una de millor s'admeten modificacions.
Salut i que els deus(electors) donin a cada u el que es mereix.

tedyroc ha dit...

La meva porra peti qui peti.

UPM : 6
ERC : 3
CIU : 2
ADMC : 1
Vx+ : 1
PLIMM: 0
PP : 0
C : 0

mumirudelluny ha dit...

hola, sóc de mont-roig, visc a fora i ja vaig votar per correu dies enrere. la veritat és que llavors ho vaig fer una mica a cegues, només amb quatre dades que m'havien arribat per coneguts i familiars. lamentablement, com algú ha dit per algun d'aquests blocs des de l'ajuntament la política de comunicació ha estat 0 i, per tant, si els que viviu el dia a dia al poble no sabeu ni què passa pels despatxos consistorials, imagineu-vos els que estem fora i ens hem de conformar amb algunes notícies de premsa molt de tant en tant. per això ha estat una agradable sorpresa trobar aquests blogs a la xarxa, d'alguna manera em serviran per mantenir-me al dia del que passa al meu poble. així doncs, m'aprofitaré de vosaltres -ja us demano disculpes per avançat- i aniré llegint els debats i informacions que aneu publicant.

1000 i 1 900 ha dit...

Ondia m'he deixat els verds a la porra?
Vx+ 0 Un altre gall li cantaria

1000 i 1 900 ha dit...

mumirudelluny... val més que t'ho miris de lluny perqué d'aprop no hi ha manera de veure-ho clar.
Salutacions desde el poble.

mumirudelluny ha dit...

n'estic segur 1000 i 1 900, de vegades la distància és el millor antídot per veure-ho tot més clar!

en lalala bokita ha dit...

UPM 5
CIU 4
ERC 2
Vx+ 1
ADMC 1
PLIMM 0
PP 0
C 0

1000 i 1 900 ha dit...

Son les sis, ai,ai,ai com anirà el recompte, demà més d'un calb, s'estan estirant dels pels.