dimecres, 31 d’octubre de 2007

63. ORDENANCES FISCALS 2008


Avui dimecres 31 d'octubre del 2007 s'han aprovat en la Sessió Plenària Ordinària del nostre Ajuntament les noves Ordenances Fiscals pel proper any. El col·laborador d'aquest blog "anònim per obligació" m'ha enviat un mail advertint-me que a la web municipal ja hi estan penjades (en format PDF i Power Point) perquè tothom ho pugui consultar.
.
.
Cal aplaudir la rapidesa amb que han posat la informació a l'abast del ciutadà. A més amb una presentació prou atractiva en el disseny, altra cosa és el que hi diu. Pugen la majoria dels impostos un 3% (el IPC), alguns un 6% (escombraries, IBI, Plusvàlues, construccions i obres).
.
Han previst descomptes pels vehicles que respectin el Medi Ambient: 50% de descompte per l'impost dels vehicles si son elèctrics i un 30% pels vehicles híbrids, de gas liquat o biogas.
.
També ens detallen el que es paga en alguns casos d'impostos als pobles veïns. Comparar sempre està bé.
.
Aquesta nit anem a fer la "castanyada" i demà amb més calma ja ens ho llegirem detingudament.
Tingueu mesura amb els panellets, castanyes i moscatell !!!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

no todo son flores el agua la suben un 40 % solo en Mont-roig y en Miami 1 %

Anònim ha dit...

em miami ya la habian subido

Indecís ha dit...

El descompte del 50% de l'impost de circulació pels vehicles elèctrics és només de cara a la galeria i el podríen haver fet del 90% ja que el cost per l'Ajuntament serà nul.
Creieu realment que es matricularà algun vehicle elèctric al nostre municipi l'any 2008? Crec que NO i si algún n'arrivem a veure segur que serà del propi ajuntament.

Tenim alguna infraestructura preparada per acollir els vehicles elèctrics al nostre municipi? Ni pels que poguem comprar ni per si alguns turistes decideixen aterrar per aquí amb els seus cotxes elèctrics.

Si realment apostem pel medi ambient cal posar-hi medis d'infraestructura.

1000 i 1 900 ha dit...

Hi ha cap casa que tingui un valor de 5000 euros per obtenir el 60% de descompte i a més ser familia nombrosa, si és així que fan les inmobiliaries, que no compren?

1000 i 1 900 ha dit...

Encara no hem paït els excessos de la castanyada o és que ja ens està bé la pujada d'impostos que hi ha tan poca participació d'opinions.

Mon ha dit...

jo crec que no esta equilibrada la balança entre recaptacio d'impostos i serveis que obtenim. Els cotxes circulen pels carrers plens de bonys forats, falta mes zones disuatories d'aparcaments. Volem JA contenidors soterrats, Ara senyors de l'ajuntament agafin el flamant bus tots vostes i facin tots plegats una visita-tour per les poblacions que vostes tenen la barra de comparar amb el nostre municipi i veuran la diferencia ( a mes, de pasada, comparin els sous dels regidors i dels alcaldes d'aquestes poblacions)....
Els ciutadans no ens queixem que els impostos siguin cars, ens queixem de que no veiem en que van a parar aquestos. El que si sabem es que d'aquestos si que surten molt sous inexplicables....

Anònim ha dit...

Hem deixat passa els 100 dies de gracia,i per el moment deixant a banda l´execució de les obres que segurament sont obra de l´anterior consistori, quina es la decisió que pren el nou consistori, PUJAR ELS IMPOSTOS.
Be desitjo que pensin en els ciutadans i amb aquesta puja ens deslliurin de pagar "contribucions especials", reparacions dels nostres vehicles per el mal estat del ferm, etc... i com jo tambe faig comparacions, doncs voldria tenir els carrers ben il.luminats, amb flors i mobiliari urba, xarrades i espectacles, concerts a les nits d´estiu (no a Bonmont)etc...serveis, serveis, serveisssssss per a tots els ciutadans del municipi,cal prioritzar, si ho fan potser la gent entendra la pujada, si no ho fan, si no prioritzen la gent no entendrem.
PD- Algun dels que governen o algun familiar te intencio d´obrir un concesionari de vehicles hibrits?, caldra estar ben atent.

Signat per in ciutada que pague els impostos i que no gaudeix de serveis.