dilluns, 29 d’octubre de 2007

62. CAOS CIRCULATORI

________________ El carrer Cambrils avui al matí.

Jo que m'en reia dels "pixapins" quan mirava les notícies de la tele i la ràdio sobre els embussos matinals per entrar a Barcelona... i avui dilluns ho he viscut en primera persona i al meu poble!!!

A quarts de nou del matí tots els vehicles que baixàvem pel carrer F. Riba i Mestre, en arribar a la plaça Miramar ens hem trobat amb el carrer Cambrils tancat i també el carrer Colom. Amb els nervis i les presses del matí per no arribar tard a la feina i el fet de que alguns encara no estàvem del tot desperts, amb més o menys lentitud els cotxes tornaven a enfilar pel carrer de la Pobla d'en Taudell i cap a munt. He de dir que dos cotxes de la comitiva (els que devien anar més tard) no han dubtat en marxar per l'Avinguda de Reus en contra direcció. Jo que soc més recatat en aquest sentit, he tirat per l'Agustí Sardà junt amb una llarga cua de vehicles davant i darrera. En arribar al carrer Indústria (cantonada del Suma), el carrer també estava tallat per una gran excavadora que derribava la façana de la Premsa de Cal Jordi (últimament Fruites Toda), hem tirat cap a la Rasa del Ximet i en arribar a la rotonda que estan remodelant els operaris de l'Ajuntament, l'hem hagut de fer per l'esquerra segons ens han indicat i novament ens trobem l'Av. de Catalunya que estava tallada per les obres d'una séquia que hi fan. Hem tirat pel carrer Indústria avall trencant a l'esquerra pel carrer Riudoms. En arribar al carrer Cambrils amb intenció d'anar a buscar novament l'avinguda Catalunya, ja no ho he pogut fer doncs hi havia cinc o sis vehicles aturats dins d'aquest carrer per culpa d'una excavadora i un camió que ocupàven la cuïlla del Mari Mar. He continuat recte pel carrer Riudoms seguint al cotxe que em precedia i en arribar a la cruïlla del carrer Vinyols ha girat a l'esquerra per anar contra direcció a buscar per fi la tant desitjada avinguda Catalunya, a l'altura de la nova farmàcia. Jo he continuat recte fins a desembocar a la riera dels 7 ponts. M'han seguit altres cotxes que han menjat pols fins que hem arribat finalment al tram final de l'avinguda Catalunya on hem vist "la claror del final del túnel" i hem assolit el tant desitjat premi de poder sortir del nostre poble.

Suposo que els carrers es tallen amb permís municipal, i que la Policia Local n'ha d'estar assabentada de totes aquestes incidències, però en tot el recorregut no he vist cap efectiu de la Policia Local. Segurament tenien altra feina més important en aquell moment, però si haguessin posat alguna senyalització, la gent no s'hauria d'haver buscat la vida a la desbandada per carrers i carrerons.

Un cop a la feina i amb més calma he pensat que hauria pogur sortir per l'Agustí Sardà directament a buscar la carretera de circunvalació, però ja he dit que anàvem tots com a nerviosos i mig adormits, seguint al del devant i sense saber que ens trobaríem tot aquest seguit d'entrebancs l'un darrera l'altre.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

es el que passa amb tantes obres que hi han actualment pel poble. Hagues estat be que ho haguessin previngut i senyalitzat.
Per cert, avui a Dublin a mi m'ha passat el mateix. Es dia festiu pero jo treballava. Feien una marato i m'he trobat tambe amb un laberint sense sortida, tots els carrers tallats i desviats i fent tombs amunt i avall. He hagut d'aparcar el cotxe i anar caminant durant una hora i he arribat tard a la feina... pero es que ningu m'havia avisat ni estava anunciat... per si us serveix de consol! hehe!

Salutacions!

Taro

XaKy ha dit...

els municipals, evidenment, eren a Miami.....on sinó!!

Pel que fa a les obres, ne patit al meu carrer (Bisbe Macià), i no m'ha passat pas res, molesta no poder passa, xo....quan enn fem nosaltres????

1000 i 1 900 ha dit...

Xaky no comparis el moviment de trànsit del teu Bisbe Macià amb el de la part que aquí es parla. No anuncien rés de rés ni carrers tallats ni que collons fan obrint els carrers, per sort al nostre terra encara no hi tenim tants serveis soterrats com a la capital i no hi ha desperfectes de canonades xafades i altres.

MARIAdelaROCA ha dit...

Un dia de la setmana passada, a mig matí, hi havia tallat el carrer de Sant Antoni i la part alta del carrer de la Roca. Com arribar al carrer d'Amunt?

Qui coordina tot això? o és que tothom fa el que li dona la gana.

Què passaria si hagués de venir l'ambulància? Prou que tarda sempre en arribar...

Xut ha dit...

Divendres va ser patètic, un operari de les obres va tallar l'avinguda catalunya a l'alçada de la La Caixa de pensions (la propietaria de casa meva....jejeje) i desviava els vehicles pel carrer cambrils en contra direcció sense que cap altre operari controles els vehicles que pugen del carrer cambrils cap a l'avinguda catalunya. No hi va haver cap accident de miracle.... i si s'hagués produït un accident, qui seria el responsable?

Anònim ha dit...

Només parlen de les Rodalies de Bacelona .. Que vinguin a Mont-roig que se'n pot escriure una novela de tot plegat!! Quin poble!

Anònim ha dit...

epsss
ara que hi tenim marxa us queixeu
carai era massa facil fer un tomb pel poble
poble aixecat mai derrumbat
apa
a veureles passar sota la rassa

a10

Anònim ha dit...

Jo també he estat un d'akets mig adormits que han passat les mil i una per sortir del poble a quarts de nou del matí.Ja fart de no saber per on tirar, he passat per algun carrer en contra direcció...Això rai, els municipals brillaven por su ausencia. TANT COSTA PREVEURE-HO I SENYALITZAR-HO???

Mon ha dit...

pssst...! no culpeu a l'ajuntament que despres diuent que nomes fem que criticar i sempre veiem les coses negatives del poble..

Anònim ha dit...

Compte que son com els mussols que no diuen res peró es fixen.Quan menys et penses surten.

mister x (ics) ha dit...

Fa unes setmanes vam veure una fotografia d'una senyalització de prohibit aparcar o algo aixi, firmada i segellada per la benemerita municipal. Segurament deuen "gastar" el temps fent cartellets i per aixó la circulació sel's envà de les mans. Jo ja fa temps que voldira proposar una juguesca als companys de tertulia "blocal": es tractaria de que durant una setmana es "controlés" als PPMM i fe-ne una petita estadistica de les vegades que trepitgen "carrers principals dels poble", el major, d'amunt, la coma... Jo l'he fet dintre de la meva disposició i ja fa setmanes que no en veig cap ni un de municipal, com a molt, a l'avinguda de catalunya davant de la caixa per si algu es vol colar pel carrer cambrils.
apa, sort i salut!

Anònim ha dit...

Tela, tela!!! Jo la última vegada que els vaig veure deu fer cosa d'una setmana i eren a la zona del Poliesportiu. El tema és que hi havia uns nens jugant a futbol a la Pista d'Estiu, que pel que es veu, només pot ser utilitzada durant aquesta estació, ja que els nens jugàven d'estrangis perquè la porta estava tancada. Doncs bé, vàren venir els municipals i els van fer fora. Pobre canalla!! Un poble amb instal·lacions esportives i sense poder-ne fer ús!!

Salut!!

Red Mountain

Anònim ha dit...

epss
avui fotien purus a la avinguda de catalasekiaoberta
kina cara
si no es pot aparcar sera per tot-hom fins hi tot pels ki hi treballen

poble aixecat mai derrumbat

apa

Anònim ha dit...

jo, visc a l'avinguda i la policia local, fa molt de temps, que no ve ni a possar multes, només cal que es fixeu que cada dia hi ha cotxes a la cantonada.
també em vaig trobar amb el caos del carrer, i era hora de portar els nens al col·legi, per tant, no va ser només a dos quarts de nou sinó que va continuar.
Els talls de carrers són continuus, i les màquines treballen sense ningú que les controli, ja que a la millor estàs passant com pots i et trobes la màquina al damunt, per tant s'ha de senyalitzar la via pública pels cotxes i els vianants. Ah! i la policia local gens.

Anònim ha dit...

Bon dia,

Hauria d'estar molt més senyalitzat i regulat el tràfic (un cop pots passar un altre no, i si no et creues amb un altre cotxe o camió i ja hi som); sembla cal pixa.


Visca la planificació i feina ben feta!!!

Salut!

De Mont-roig ha dit...

Millor que no parlem de planificació.

Tots sabem que està arribant la tuberia general del Gas a Mont-roig (ja estan a la rotonda) i al obrir aquesta illa tant neuràlgica del poble NO HAN PREVIST POSAR-HI EL GAS. D'aquí a dos dies tornarem a aixecar-ho tot!!!.

El que fan tampoc està massa ben fet reglamentàriament parlant, ja que estan instal·lant la línia de mitja tensió (tubs vermells) i al seu costat el tub de la xarxa d'aigües, tot a 1,20 mts de profunditat. La forma correcta de fer-ho és que l'aigua vagi a 40 centímetres de profunditat i mai tocant a una línia elèctrica d'aquestes característiques (25 o 30 mil volts). Quan hi hagi una averia d'aigua caldrà baixar molt avall per trobar el tub, amb el perill al costat. Qui s'en recordarà d'aquí a uns anys com està fet això? On son els tècnics municipals que hauríen de supervisar-ho? Per què no segueixen les indicacions del projecte? Els fontaners municipals que posen el tub de l'aigua han de tenir un tècnic que vigili el que fan.

un veí ha dit...

També podem esperar que el clavagueram engulli tota la merda,vulguin soterrar contenidors, sinó tal com dius de Mont-roig sant tornem-hi axecar de nou, o potser després voldran arreglar voreres, arrencar els pocs arbres que queden, després de les continues edificacions quan han molestat, fora i cap problema no ha calgut plantar-ne un de nou mig metre enllà, nyaps i més nyaps, informació poca.

Anònim ha dit...

Be, suposo que des de fora tot ho veiem mes facil del que realment deu ser.
Des de fa temps que penso que el millor seria aixo que dieu, aixecar els carrers i fer-ho tot degudament de una sola vegada: clavegaram, aigua, electricitat, cable internet/tv?, soterrament de contenidors i pavimentacio adequada.
Podrien comensar per Agusti Sarda i Avda Catalunya que actualment ja es troben en obres i aixi matem uns quants pardals d'un tret.

(disculpeu faltes ortografiques, alienes).

Taro

Mon ha dit...

crec que com molt be diuent alguns comentaris aixo es una falta de planificacio,control, revisio, normativa, seguiment, senyalitzacio.......mals que per desgracia sempre s'han patit i per desgracia sembla que tornem a patir. Sr alcalde si us plau a voste li toca donar explicacions i si cal fotre quatre "macagun's" dons es fan

Fran Morancho ha dit...

Hola a totes i tots,

Abans de res vull demanar disculpes a tots el veïns que s’han vist afectats per les obres tan municipals com de particulars que hem patit aquets últims dies a Mont-roig.

No puc més que dir que per falta de una bona planificació per part nostre, per un costat, i per culpa de una mala costum que tenen molt promotors i constructors que treballen al nostre poble, que es pensen que poden fer el que vulguin, ens hem trobat amb tota aquesta problemàtica.

Hem pres mesures per que això no torni a passar. Però també us demano una mica de paciència. Com molts de vosaltres sabeu o us podeu imaginar, a Mont-roig la xarxa d’aigua, clavegueram, o la elèctrica, en molts casos es troba en molt malt estat. Això ens obligarà en un futur proper a tornar a fer obres i a tornar a tallar alguns carrers. Ho farem procurant causar les mínimes molèsties.

Fran Morancho

Anònim ha dit...

Sr. Alcalde, que voste ens digui que els promotors fan el que volem em sembla una pressa de pel.
Deixim que l´hi pregunti, i voste que pensa fer?


Un ciutada.

1000 i 1 900 ha dit...

Molta propaganda a la Costa de la rotanda de l'avinguda Catalunya i carrer Industria 30408,11 euros no hi cap dins del preu possar una senyalització dins la normativa? que han aprofitat de moment les velles.