dissabte, 6 d’octubre de 2007

58. INFRAESTRUCTURES - II

____________ El nou vial des del camí de Les Creus.

Han començat ja les obres de construcció del nou vial que proporcionarà una nova entrada directe a la part alta del poble des de la carretera de Colldejou a l'inici del camí del Peiró. Una obra llargament esperada pels veïns del casc antic, que esperen veure així alleugerit una mica el trànsit de vehicles, sobretot pels carrers d'Amunt, Mare de Déu de la Roca, F. Riba i Mestre i altres.

D'aquesta obra ara finalment iniciada, ja s'en va parlar durant la primera alcaldia de ERC (Torrebadell), tot i que es contemplava també un accés per l'altre costat, des de l'actual tanatori en construcció fins a les eres. A la llarga crec que també s'haurà de contemplar aquesta segona opció. De fet ara s'arranjarà el començament del que seria hipotèticament aquest nou vial, al peu de les escales del Portal de la Canal (rentadors), per tal de fer-hi un aparcament, segons he llegit a la premsa aquesta setmana.

El projecte que actualment es farà es va gestar durant la segona alcaldia de ERC (Beatet), però no van saber-la executar abans de les passades eleccions. No vull aprofundir en el tema ERC/Ajuntament/resultats electorals, ja que a "la Garrofa" d'ahir divendres hi ha un retrat ben realista de la situació.

Trobo a faltar per part de l'actual equip de govern que no hagi facilitat cap informació pública (planells, memòria, pressupost, afectacions, plaç de finalització, ...). Hi ha hagut una oportunitat d'or de fer-ho en el recentement repartit "Mont-roig Miami INFORMA" amb motiu dels seus cent dies de govern, però com ja s'ha dit en alguns comentaris blocaires, el contingut ha decebut una mica. Esperem veure com anirà la informació en aquests butlletins trimestrals que ens anuncien aniran sortint.

Quan he anat a fer la fotografia aquest matí, he vist que també s'estan fent obres a la part alta del carrer d'Amunt, on hi havia una polèmica oberta entre els veïns i l'anterior ajuntament per tal i com es volien sufragar. Ara amb en Morancho ja s'han iniciat... . Deixo aquesta qüestió per al proper post.
.

6 comentaris:

Eduard d'Herois ha dit...

El trànsit en aquests carrers sovint obliga a recular, esperar... bon post.

Sigueu HeroiS

MARIAdelaROCA ha dit...

Durant la Festa Major tots vam poder veure i olorar com les clavagueres de les cases de la part alta del carrer D'amunt anàven a parar directament a la rasa del mig del carrer.
A qui se li pot acudir trencar unes clavegueres velles sense haver instal·lat abans les noves?.
Qui és el regidor responsable d'aquestes obres?.

Anònim ha dit...

Això, això, qui carai és? Que doni la cara!!!

Xapix ha dit...

L'altre dia,vaig tindre l'oportunitat de parlar amb un vei, que li afecta les obres, i em va comentar que es impossible estar a casa seva de la pudor i que era insoportable, arreglar el carrer, o trobo fantastic i crrec que ja era hora, pero que ja que és fan les coses, que és facin be,carai!!

Anònim ha dit...

Per llei de vida, el poble creix. Millor això que no el revés, però crec que està creixent massa ràpid i a vegades una mica desmesurat.

Què passa amb les vigues del c/ agustí sardà?

taro

1000 i 1 900 ha dit...

Les vigues de l'Agustí Sardà van per camí de ser una peça més del mobiliari urbà.Va ser una xapuça de l'anterior alcalde per apuntalar la casa que queia i ara està parada l'obra del bloc i reformen la casa en perill d'ensorrar-se. Algú ha preguntat si encara fá la seva funció o no hi ha ganes de treurela perqué qui ho ha de fer és l'ajuntament ja que els del bloc de pisos sembla ser que se'n anat a fer punyetes.