dijous, 26 d’abril de 2007

6. MUNICIPALS 2007. (I)

Fotografia: Ha començat "l'assalt al poder".

Encara que no sigui oficialment, podem afirmar que...

“HA COMENÇAT LA CAMPANYA ELECTORAL DE LES ELECCIONS MUNICIPALS 2007".

Ahir dimecres dia 25 d’abril es van produïr dos fets, molt directament relacionats amb els comicis.

1)- De bon matí ja els internautes teníen les llistes de les 8 candidatures que es presenten al municipi de Mont-roig del Camp. Suposo que 24 hores després ja les tindreu, però per si de cas us deixo l’adreça on trobar-les:

http://ebop.altanet.org/index.php?op=anunci&id=5486&ebop_any=2007

Cal que obriu el PDF de la zona electoral de Reus, i imprimiu les pàgines 35 i 36.

2)- Al vespre, a la Casa de Cultura “Agustí Sardà”, el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, El Sr. Josep Lluís Carod Rovira va donar suport a la presentación a la candidatura d’Esquerra Republicana encapçalada per l’actual Alcalde de Mont-roig, Sr. Miquel Anguera i Brú, davant l’afluència de nombrós públic.

Us haureu fixat que he posat (I) després del títol, i és que será inevitable parlar novament, en els propers dies, de les Municipals 2007. Les anirem numerant per no perdre pistonada.

Avui, per ser l’estrena, només deixo constància d’aquests dos esdeveniments i no faré safareig (tot i que em costa contenir-me).

6 comentaris:

mister x (ics) ha dit...

1) Vistes les llistes del poble, crec que son un autentic collage de gent: hi veig gent bastant i molt vàlida que van en llocs del mig o del final (en general, es clar) i autèntics vividors i xupòpteros i inútils que van en llocs de davant (en general, es clar). Ara tots de camí cap a la "merienda de negros"... i maricon lúltim.
2) no hi vaig anar, pero amb tanta afluència, segur que hi donaven berenar!
salut!

1000 i 1 900 ha dit...

Per a quan unes listes obertes en les que puguis triar les persones i no el partit? Tal com diu mister x el devant, els de sempre i darrera gent que sembla que potser més vàlida, ara que vista l'experiència dels darrers mandats, hom creia que serien diferents les coses i varem canviar pet per merda.

Mon ha dit...

Es per això que els mes valits van al mig de les llistes, perque no molestin massa ja que no sortiran elegits.
jo no hi vaig anar pero la copeta de cava hi era.
Molta gent? un centenar, si descontem els familiars, amics i els de compromis a mes dels encuriosits pel veure el que dira el Carod i els espies de les altres llistes ( que hi eren, em consta)

Tondo Rotondo ha dit...

Llistes obertes: m'hi apunto!

Anònim ha dit...

Apa nois aquest matí al sortir al carrer ja em trobat la foto amb rialla inclosa dels que hara prometen que faran i que desprès no saben cumplir.

Anònim ha dit...

[url=http://aluejxfttk.com]xxOyFKLDlOpoiCUtV[/url] , JojEPf , http://iluubcb.com