dimarts, 8 de gener de 2008

68. ANY NOU, VIDA NOVA.

_________________ A partir d'ara, una mica més lluny.


Amb l'entrada al nou any tots ens hem fet algun propòsit personal que voldriem assolir en aquest 2008, una altra cosa serà que realment al final ho poguem aconseguir.

M'he proposat donar un canvi en la forma a les meves intervencions en la xarxa per donar el meu punt de vista i opinió sobre les coses quotidianes al voltant del nostre municipi. Després de parlar-ho amb el company blocaire Mon, a partir d'ara aniré posant els meus post a "La garrofa de Mont-roig". No serà amb la freqüència que m'obligava el fet de tenir un blog propi, però sí que serà amb el mateix esperit de sempre d'opinar en positiu, no faltar al respecte a ningú i fer una mica de "Rappel" (dintre de les meves possibilitats), premonitzant i deixant entreveure alguns aspectes del futur proper del nostre poble.

Avui, aprofitant l'inici d'any deixaré a l'aire unes quantes pistes de fets que, en els propers mesos, seran sens dubte notícia al nostre municipi i que des de "La Garrofa", durant l'any aniré comentant a mesura que passin a ser actualitat, o si finalment queden en no res. Les "paraules" son:
1- Golf. 2- Oli. 3- Hotel. 4-
Ampliació Polígon Industrial. 5- Port.
6- Beach Club. 7- Nits de...Bonmont?

A més, els he escrit en l'ordre que crec que serà de major benefici pel nostre poble, en quant al fet de que acabin finalment succeïnt.

Podeu afegir a les vostres intervencions altres coses que cregueu seran importants pel municipi en aquest 2008.

RECORDEU, A PARTIR D'ARA:
http://lagarrofa.blogspot.com

.

6 comentaris:

mister x (ics) ha dit...

Ens veiem per la garrofa!
sort i salut

1000 i 1 900 ha dit...

GRÀCIES per aquesta finestra de Mont-roig oberta a tots els que hi hem volgut col·laborar fent un xic més de poble davant la manca d'altres mitjans on poder expressar les nostres inquietuds.
Llàstima amb els anys que va costar pujar-te a aquesta talaia d'on es té una inmillorable visió del poble.
Salut i ens veiem per la garrofa

Mon ha dit...

ep! benvingut a sota el garrofer....

OrioL ha dit...

weno estem, almenys jo si, esperant que expliquis els motius, si et ve en gana, pels quals has estat absent aquests dies, ja que, com el mon ja escribia a la garrofa, pensavem que et podria haber passat alguna cosa

weno sigui a la talaia o a la garrofa, esperem puguis seguir compartint amb tots nosaltres les teves opinions i inquietuds i així poguèm seguir parlant del nostre poble.

pd: mon a veure si et fotra el blog ...

ja mu veig a venir La Talaia de mont-roig ... xD

Xapix ha dit...

Fins aviat TALAIA ens veiem per la garrofa!!!

CresceNet ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.